1. België
  2. Alle 3M producten
  3. Tapes
  4. Flexografische plaatmontagebanden
  5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1315

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1315

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Geel, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde

Deze 0.38 mm dikke gele, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde

Gemiddeld zacht

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Geel, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde
  • Deze 0.38 mm dikke gele, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde
  • Gemiddeld zacht
  • Flexodruk

3M™ Cushion-Mount™ Plus clichétapes zijn speciaal ontworpen voor flexodruk. Cushion-Mount Plus zijn dubbelzijdige cliché tapes Met een veerkrachtige schuimrug, aan beide zijden gecoat met acrylaatlijm. Uitstekende samendrukbaarheid en optimale veerkracht van het schuim van het schuim zorgen voor een constant hoge afdrukkwaliteit.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate-montagetape E1315 met lijmlaag voor gemakkelijke montage is gemaakt voor het monteren van flexodrukplaten op cilinders of kokers. Deze tape zorgt voor hoogwaardige resultaten bij het op hoge snelheid afdrukken van stukken die meer halftoonkleuren dan effen kleuren bevatten. Onze Easy Mount-liner creëert microkanalen in het oppervlak van beide kleeflagen. Het kruispatroon zorgt voor een volledig en permanent netwerk van microkanalen in de lijmlaag, waardoor de lucht tussen de tape en cilinder/huls en tussen de tape en plaat kan ontsnappen. De lijm op de linerzijde (plaatzijde) van de tape is speciaal ontwikkeld voor het monteren van platen van fotopolymeren. De lijm biedt uitstekende houdkracht en kan zonder lijmresten achter te laten worden verwijderd. De lijm op de andere zijde (cilinderzijde) van de tape is speciaal ontwikkeld voor montage op flexodrukcilinders of -kokers, zodat de tape gemakkelijk kan worden aangebracht en zonder lijmresten achter te laten kan worden verwijderd.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Totale breedte (metrisch) 457,2 mm, 1.371,6 mm
Rugdikte (metrisch) 0,432 mm
Productkleur Geel
Materiaal schutlaag PE-schuim
Type lijm Verschillend gecoat acrylaat