1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Flexografische plaatmontagebanden
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape L1520

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape L1520

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Paars, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk

Deze 0.51 mm dikke lichtbruine, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk en eenvoudige plaatverwijdering.

Gemiddeld tot stevig

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 203KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Paars, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk
 • Deze 0.51 mm dikke lichtbruine, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk en eenvoudige plaatverwijdering
 • Gemiddeld tot stevig
 • Flexodruk
 • Nieuwe lijmtechnologie vermindert plaatschade

Met 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate-montagetape L1520 monteert u fotopolymeerplaten op afdrukcilinders. Onze blauwgroene, dubbelzijdige schuimtape van 0,51 mm dik is voorzien van luchtkanalen met krachtige lijmlaag aan de plaatzijde. Deze tape wordt gebruikt voor het afdrukken met zowel effen kleuren als halftoonkleuren, maar waar effen kleuren de overhand hebben.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape L1520 voor het monteren van flexografische drukplaten op cilinders of hulzen. De nieuwe plaatzijdige kleeftechnologie wordt gecreëerd om de platen met minder kracht te verwijderen wanneer er sprake is van inktverontreinigingen op flexografische drukplaten. L1520-tape biedt hoge kwaliteit voor afdrukken op hoge snelheid met kleine lettertype reverses en uitgebreid kleurengamma. Onze Easy Mount-voering creëert microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Het gearceerde patroon creëert een continu en permanent netwerk van microkanalen in de kleefstof, waardoor lucht kan ontsnappen tussen de tape en de cilinder / mof en tussen de tape en de plaat. De kleefstof aan de zijde met de voering (plaatzijde) van de tape is ontworpen voor het monteren van fotopolymere platen, heeft een uitstekende houdkracht op de pers en verwijdert schone platen bij het demonteren. De kleefstof aan de niet-belaste zijde (cilinderzijde) van de tape is ontworpen voor montage op flexodrukcilinders of -hulzen, waardoor deze eenvoudig kan worden aangebracht en verwijderbaar is tijdens demontage.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Totale breedte (metrisch) 457 mm
Rugdikte (metrisch) 0,559 mm
Productkleur Paars
Materiaal schutlaag PE-schuim, Schuim
Type lijm Verschillend gecoat acrylaat