1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Flexografische plaatmontagebanden
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1315H

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1315H

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Geel, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde

Deze 0.38 mm dikke gele, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde

Geeft een medium/zachte combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Geel, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde
 • Deze 0.38 mm dikke gele, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde
 • Geeft een medium/zachte combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder
 • Flexodruk
 • Easy Mount liner, heeft microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Door het gearceerde patroon kan lucht ontsnappen tussen de tape en de cilinder/huls en tussen de tape en de plaat. De productiviteit wordt verhoogd, de totale verwerkingstijd wordt verminderd en printfouten worden geëlimineerd

3M™ Cushion-Mount™ Plus clichétapes zijn speciaal ontworpen voor flexodruk. Cushion-Mount Plus zijn dubbelzijdige cliché tapes Met een veerkrachtige schuimrug, aan beide zijden gecoat met acrylaatlijm. Uitstekende samendrukbaarheid en optimale veerkracht van het schuim van het schuim zorgen voor een constant hoge afdrukkwaliteit.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1315H voor het monteren van flexografische drukplaten op cilinders of moffen. Het biedt een hoge kwaliteit voor hogedrukafdrukken van combinatiewerkzaamheden wanneer halftone gebieden vaste stoffen overschrijden. Onze Easy Mount-voering creëert microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Het gearceerde patroon creëert een continu en permanent netwerk van microkanalen in de kleefstof, waardoor lucht kan ontsnappen tussen de tape en de cilinder / mof en tussen de tape en de plaat. De kleefstof aan de zijde met de voering (plaatzijde) van de tape is ontworpen voor het monteren van fotopolymere platen, heeft een uitstekende houdkracht op de pers en verwijdert schone platen bij het demonteren. De kleefstof aan de niet-belaste zijde (cilinderzijde) van de tape is ontworpen voor montage op flexodrukcilinders of -hulzen, waardoor deze eenvoudig kan worden aangebracht en verwijderbaar is tijdens demontage.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen