3M™ Scotch-Weld™ Acrylaatlijm DP8407NS

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Hoge afschuifsterkte, Open tijd van 5 tot 7 minuten

Bijzonder geschikt voor het hechten van ruwe en reactieve metalen (aluminium, brons, roestvrij staal, koper, messing, staal, zink en ook voor plastic materialen)

Geschikt voor het hechten van kunststoffen

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Hoge afschuifsterkte, Open tijd van 5 tot 7 minuten
  • Bijzonder geschikt voor het hechten van ruwe en reactieve metalen (aluminium, brons, roestvrij staal, koper, messing, staal, zink en ook voor plastic materialen)
  • Geschikt voor het hechten van kunststoffen
  • Bijzonder geschikt voor het hechten van ruwe en reactieve metalen (aluminium, brons, roestvrij staal, koper, messing, staal, zink en ook voor plastic materialen)
  • Niet-uitzakkende formule
  • Lange houdbaarheid, geen koeling

3M™ Scotch-Weld™ acrylaatlijm DP8407NS is een grijze structurele lijm met goede slagvastheid en duurzaamheid. Deze lijm is ontworpen om permanent te hechten aan blanke metalen met minimale oppervlaktevoorbereiding, maar hecht ook goed aan een breed scala aan andere materialen, waaronder de meeste kunststoffen.

DP 8407 NS is speciaal geoptimaliseerd voor de hechting van metalen. Het product is bestand tegen afpelkrachten en bevat een corrosieremmer. De lijm DP 8407 NS is ook geschikt voor gebruik op zuiver staal en gecoate metalen, als ook voor het hechten van gegalvaniseerde oppervlakken. Het hechten van deze materialen met conventionele lijmen kan corrosie- en hechtproblemen veroorzaken Het thema lichtgewichtconstructie speelt een belangrijke rol in de metaalverwerkende industrie. DP 8407 NS is hier interessant omdat deze krachtige acrylaatlijm snelle en effi ciënte hechting van metaal op metaal mogelijk maakt - en ook van metalen op andere materialen. Met deze lijm is het perfect mogelijk om traditionele verbindingsoplossingen zoals lassen of rivetteren, die het gewicht doen toenemen, te vervangen

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten