3M™ Scotch-Weld™ Acrylaatlijm DP8425NS

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Verwerkingstijd van 25 minuten en structurele sterkte in 56 minuten

Hoge sterkte met minimale oppervlaktevoorbereiding

Hecht op tal van verschillende ondergronden waaronder de meeste metalen en kunststoffen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Verwerkingstijd van 25 minuten en structurele sterkte in 56 minuten
  • Hoge sterkte met minimale oppervlaktevoorbereiding
  • Hecht op tal van verschillende ondergronden waaronder de meeste metalen en kunststoffen
  • Hoge sterkte met minimale oppervlaktevoorbereiding
  • Met afstandrillen om de dikte van de hechtlijn te regelen zodat er niet te veel lijm tegelijk wordt uitgeknepen

3M™ Scotch-Weld™ Acrylaatlijm DP8425NS is een niet-uitlopende, heavy-duty, tweecomponenten acrylaatlijm. Dit heavy-duty product biedt een sterkere hechting op een groot aantal kunststoffen en metalen, inclusief materialen met een licht vettige ondergrond. Het is een duurzaam product dat snel sterkte opbouwt en in enkele minuten structurele sterkte levert.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. Loopt niet uit, heeft een uitstekende afschuif- en afpelsterkte en een hoge schokweerstand 3M™ Scotch-Weld™ DP8425NS Acrylaatlijm is een niet-uitlopende acrylaatlijm met een mengverhouding van 10:1. Het heeft een verwerkingstijd van 25 minuten zodat u voldoende tijd hebt om de ondergrond goed te positioneren alvorens u de delen lijmt. U kunt deze verwerkingstijd, opentijd en uithardingstijd verkorten met warmte. Na volledige uitharding bereikt deze lijm in ongeveer 56 minuten een afschuifsterkte bij overlap van 1000 psi (7 MPa). Daardoor nemen de doorvoer en productiviteit toe. Bovendien biedt de lijm uitstekende afpel- en schokprestaties. Dit is aanmerkelijk sneller dan bij andere acrylaatlijmen op de markt. Volledige uitharding wordt bereikt binnen 24 uur. Aanbevolen toepassingen Metaalbewerking zoals HVAC, witgoed, sportmaterialen en speciale voertuigen Productie van bewegwijzering, zoals het bevestigen van panelen op een frame, bevestiging van sierelementen of letters en assemblage van frames Hechten van kunststoffen, composieten en poedercoating op metaal Wordt meestal gebruikt voor grotere delen wanneer assemblage meer opentijd vraagt Heeft een verwerkingstijd van 25 minuten en bereikt zijn structurele sterkte in 56 minuten Doordat de lijm niet uitloopt, wordt deze exact op de gewenste plaats aangebracht en verschuift deze niet tijdens het aanbrengen of uitharden. 3M™ Scotch-Weld ™ DP8425NS Acrylaatlijm hecht zich goed aan allerlei materialen, zoals de meeste kunststoffen, metalen en vettige oppervlakken. Met deze lijm wordt een duurzame hechting gecreëerd, met een uitstekende afschuifsterkte en schokweerstand. Bovendien maakt de houdbaarheid van het product van 18 maanden bij kamertemperatuur uw voorraadbeheer eenvoudiger. Makkelijk lijmen met acryl Acryllijmen zijn tweecomponenten methylmethacrylaatlijmen (MMA) met een uitstekende hechtsterkte en duurzaamheid. Acryllijmen, vaak aangeduid als epoxylijmen, behoren eigenlijk tot een aparte chemische familie met hun eigen unieke kenmerken. Acrylaatlijmen hebben verschillende eigenschappen waardoor ze makkelijker in gebruik zijn, bijvoorbeeld door een veel kortere uithardingstijd, een hogere tolerantie voor vettige of niet-voorbereide hechtoppervlakken en de mogelijkheid om tal van verschillende materialen te lijmen, waaronder vrijwel alle kunststoffen. Nieuwere acrylaatlijmformules zijn stabiel bij kamertemperatuur en bieden een lange houdbaarheidsperiode.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen