3M™ Transfer Tape 9485PC

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Transfertape van 132 µm Liner van kraftpapier nr. 62 met polyestercoating voor stansen met bandstaalmessen. Voldoet aan UL-specificaties. Acrylaatlijm 350 met krachtige prestaties.

Hoge tack en afschuifsterkte. Excellente temperatuur- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hechting to kunststoffen en schuim. Gebruikt voor het verbinden van materialen die vrij glad en dun zijn en vrij zijn van restspanning.

Bevat een vezelversterkte lijmlaag welke belangrijk is voor rolstabiliteit bij smalle breedtes. Ontworpen voor temperaturen tot 230° Celcius voor korte duur. Ideaal voor het verbinden van veel gelijke en ongelijke materialen.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Transfertape van 132 µm Liner van kraftpapier nr. 62 met polyestercoating voor stansen met bandstaalmessen. Voldoet aan UL-specificaties. Acrylaatlijm 350 met krachtige prestaties
 • Hoge tack en afschuifsterkte. Excellente temperatuur- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hechting to kunststoffen en schuim. Gebruikt voor het verbinden van materialen die vrij glad en dun zijn en vrij zijn van restspanning
 • Bevat een vezelversterkte lijmlaag welke belangrijk is voor rolstabiliteit bij smalle breedtes. Ontworpen voor temperaturen tot 230° Celcius voor korte duur. Ideaal voor het verbinden van veel gelijke en ongelijke materialen
 • Voor het verbinden van materialen die relatief glad en dun zijn en weinig restspanning hebben

3M™ transfer tape 9485PC is een 350 hoge performance acrylaat lijm op een papieren liner

3M™ Transfertape 9485PC bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Dit maakt deze tape bij uitstek geschikt voor het hechten van kunststoffen, schuimrubbers en materialen die relatief glad en dun zijn en weinig restspanning hebben. Onze transfertape is ideaal voor het stansen met bandstaalmessen. Hij voldoet aan UL-specificaties. Onze gebruiksvriendelijke transfertape biedt een hoog hechtvermogen en hoge afschuifsterkte, en heeft een uitstekende hitte- en oplosmiddelbestendigheid. De tape is voorzien van een kleeflaag met vezelversterking, wat belangrijk is voor een goede rolstabiliteit bij smalle breedten. Bovendien is deze tape ontworpen om bestand te zijn tegen kortstondige blootstelling aan temperaturen tot 232 °C. Hij is bij uitstek geschikt voor het hechten van zowel gelijkaardige als ongelijksoortige materialen.

Voorgestelde toepassingen
 • Verlijmen van materialen met hoge en lage oppervlakte-energie en poedercoatings
 • Verlijmen van schuim op materialen met lage oppervlakte-energie (LSE), goede prestaties op hoge temperaturen
 • Bevestigen van schuim en pakkingen
 • Vasthouden en bevestigen in de assemblage van producten
 • Verlijmen van dunne metalen panelen

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Totale breedte (metrisch) 1.220 mm, 19 mm
Totale tapedikte zonder liner (metrisch) 0,09 mm, 0,127 mm
Type lijm Acrylaatlijm met hoge sterkte 300MP, Extra sterke acrylaatlijm 350