1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Lijm, afdichtmiddel en plamuur
 4. Primers
 5. 3M™ Adhesiepromotor 111, Transparant, 250 ml

3M™ Adhesiepromotor 111, Transparant, 250 ml

 • 3M ID 7000001323
 • UPC 00048011581477

Hechtingspromotor op basis van alcohol

Snellere hechting bij normale en lagere temperaturen

Voor gebruik op blank metaal en beschilderde metalen ondergronden

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
 • Hechtingspromotor op basis van alcohol
 • Snellere hechting bij normale en lagere temperaturen
 • Voor gebruik op blank metaal en beschilderde metalen ondergronden
 • Reinigen na toepassing
 • Controleer oppervlakken en verfsamenstelling voor toepassing

3M™ Adhesion Promoter 111 is onze hechtingspromotor op basis van isopropyl alcohol voor gebruik met 3M™ VHB™ Tape. Een all-in-oplossing voor het reinigen van ondergronden die redelijk schoon zijn, met een hogere hechting als resultaat.

Zorg voor een hogere en snellere hechting van 3M™ VHB™ Tapes met 3M™ Adhesion Promoter 111. Dit middel is gebaseerd op isopropyl alcohol en biedt een all-in-oplossing voor het reinigen van en hechten op ondergronden die bijna schoon zijn en vrij van was, vet, olie en losse deeltjes. Dit product biedt een snellere hechting bij normale en lagere temperaturen. Het product zorgt voor hechting van 3M VHB tapes op verschillende soorten blank metaal, gegalvaniseerd staal en beschilderde oppervlakken. Aangezien de samenstelling van oppervlakken en verfsoorten in hoge mate varieert, moet elke toepassing worden gecontroleerd door middel van tests.

Voorgestelde toepassingen
 • Gebruik dit product voor hogere hechting op verschillende soorten blank metaal, gegalvaniseerd staal en beschilderde oppervlakken

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen