1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurborstels
 5. Borstels en borstelschijven
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ BodyMan Bristle Schijf

Scotch-Brite™ Roloc™ BodyMan Bristle Schijf

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Vormgegoten borstels met schuurmateriaal zijn effectiever dan draadborstels voor het strippen, afbramen, blenden, finishen, polijsten en reinigen onder lagere druk.

3M™ keramische slijpkorrel biedt een agressieve snijwerking en consistente finish gedurende de levensduur van de schijf.

Flexibele borstelharen hebben een lagere druk nodig dan draadborstels en passen zich aan de contouren aan, zelfs bij complex gevormde onderdelen.

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Vormgegoten borstels met schuurmateriaal zijn effectiever dan draadborstels voor het strippen, afbramen, blenden, finishen, polijsten en reinigen onder lagere druk
 • 3M™ keramische slijpkorrel biedt een agressieve snijwerking en consistente finish gedurende de levensduur van de schijf
 • Flexibele borstelharen hebben een lagere druk nodig dan draadborstels en passen zich aan de contouren aan, zelfs bij complex gevormde onderdelen
 • Ideale afstand tussen borstelharen voor het verwijderen van coatings en andere stoffen die zich snel ophopen
 • Zonder staaldraden voor extra veiligheid

Scotch-Brite™ Roloc™ Body Man's borstelschijf is gemaakt met stugge kunststof borstelharen in een radiaal patroon. Het ontwerp van onze borstelschijven is geoptimaliseerd om vollopen te voorkomen. De combinatie van een keramische slijpkorrel en kunststof borstelharen maakt deze schijven ideaal voor zowel zachte als harde metalen.

Gebruik Scotch-Brite™ Roloc™ Body Man's borstelschijf voor reiniging en het verwijderen van verf en coatings, afdichtmiddelen en roest van zowel harde als zachte metalen. Onze borstelschijven zijn geschikt voor gebruik op aluminium, messing, brons, koolstofstaal, gietijzer en roestvrij staal. Ze zijn klein en draagbaar, voor moeilijk bereikbare plekken. De flexibele borstelharen blijven veilig op hun plek tijdens het gebruik zodat minimale inspanning nodig is om de gewenste finish te bereiken. Dankzij de combinatie van 3M™ keramische slijpkorrel en kunststof borstelharen bieden onze schijven een scherpe snijwerking, terwijl de flexibele, elastische borstelharen voorkomen dat er groeven in het oppervlak ontstaan. De keramische slijpkorrel op deze schijven bestaat uit een mengsel van aluminiumoxide dat wij hebben ontwikkeld en dat sterker en harder is dan standaard aluminiumoxide. Het heeft een snellere en langdurigere snijwerking, waarbij de mineralen regelmatig afbreken en er continu scherpe randjes vrijkomen. Dankzij deze scherpte is er minder lichamelijke inspanning nodig om het oppervlak efficiënt te schuren. Onze schijven worden geleverd met het 3M Roloc bevestigingssysteem en een steunschijfset om snel van schijf te kunnen wisselen. Met een halve draai kunt u deze stevig bevestigen of losmaken. De 3M Roloc steunschijfset is geschikt voor bevestiging van allerlei gereedschappen met of zonder ringen of spankoppen, en is ideaal voor gebruik met haaks of recht pneumatisch gereedschap.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.