Over 3M Oral Care

 • Bij 3M Oral Care stimuleren we levenslange mondgezondheid door innovatieve tandheelkundige en orthodontische oplossingen te ontwikkelen die uw procedures versimpelen en die resulteren in voorspelbare klinische resultaten. Door jarenlange ervaring in de tandheelkunde en orthodontie en een wetenschappelijke aanpak op het gebied van productontwikkeling, creëren we hoogwaardige, geavanceerde producten die u helpen om uw patiënten weer te laten lachen.

3M Oral Care

Helpt de wetenschap van mondgezondheid vooruit

Wij stimuleren levenslange mondgezondheid met bewezen tandheelkundige en orthodontische oplossingen.

BEKIJK ONZE PRODUCTCATALOGUS

3M Oral Care oplossingen

 • Al tien jaar op rij beoordeeld als het meest innovatieve bedrijf in de tandheelkunde. 3M producten bieden mondzorg professionals voorspelbaarheid en controle voor optimale patiëntresultaten.

 • Ruim zestig jaar marktleider in de orthodontie. 3M producten bieden efficiënte behandelprocedures en esthetische oplossingen voor orthodontisten en hun patiënten.


3M Oral Care Services

 • 3M heeft als basis ongeëvenaarde wetenschap die ons een uniek platform biedt om producten te ontwikkelen die zich richten op levenslange mondgezondheid.

 • 3M ontwikkelt producten die de milieubelasting per klant verminderen, terwijl wij intern blijven streven naar duurzame methodes.

 • 3M Oral Care producten en diensten zijn ontwikkeld om tandheelkundige professionals te helpen bij het verbeteren van de mondgezondheid van hun patiënten.


 • Lachende orthodontie patiënten

  Lees meer over hoe 3M oplossingen helpen om white spots en cariës te voorkomen.

  • Vraag een sample van 3M™ Clinpro™ White Varnish aan om het zelf uit te proberen
  • Download ons Preventie Protocol voor orthodontie patiënten
  • Download een eBook: Indentificeer risico’s m.b.t. cariës en white spots en bijbehorende oplossingen

  LEES MEER


3M Oral Care Nieuws

 • 3M Health Care Academy workshops & cursussen 2019

  3M Health Care Academy is een platform voor het delen van kennis en vaardigheden tussen tandartsen en orthodontisten om zo hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen. Hierbij staan kwaliteit – zowel inhoud als vorm – en de relaties tussen professionals – het delen van relevante expertise – centraal. Als onderdeel van 3M Health Care Academy bieden we een verscheidenheid aan praktische educatieve programma’s voor tandartsen, orthodontisten en assistenten in uw eigen regio. Kijk hieronder voor het actuele aanbod aan cursussen en workshops.

  Tandheelkundige workshops & cursussen

  Lees alles over “Create Your Own Style – Direct Restaureren” (door Drs. Bart Beekmans & Drs. Marta Ilik)
  Lees alles over “Create Your Own Style – Indirect Restaureren” (door Drs. Alwin van Daelen & Drs. Wiebe Derksen)

  Orthodontie workshops & cursussen

  3M Ortho Excellence (Class II treatment with Forsus™ Correctors) – door Dr. Lisa Alvetro
  Lees alles over onze andere Orthodontie workshops & cursussen