Over 3M Oral Care

 • Bij 3M Oral Care stimuleren we levenslange mondgezondheid door innovatieve tandheelkundige en orthodontische oplossingen te ontwikkelen die uw procedures versimpelen en die resulteren in voorspelbare klinische resultaten. Door jarenlange ervaring in de tandheelkunde en orthodontie en een wetenschappelijke aanpak op het gebeid van productontwikkeling, creëren we hoogwaardige, geavanceerde producten die u helpen om uw patiënten weer te laten lachen.

3M Oral Care

Helpt de wetenschap van mondgezondheid vooruit

Wij stimuleren levenslange mondgezondheid met bewezen tandheelkundige en orthodontische oplossingen.

BEKIJK ONZE PRODUCTCATALOGUS

3M Oral Care oplossingen

 • 3M Tandheelkunde

  Al tien jaar op rij beoordeeld als het meest innovatieve bedrijf in de tandheelkunde. 3M producten bieden mondzorg professionals voorspelbaarheid en controle voor optimale patiëntresultaten.

 • 3M Orthodontie

  Ruim zestig jaar marktleider in de orthodontie. 3M producten bieden efficiënte behandelprocedures en esthetische oplossingen voor orthodontisten en hun patiënten.


3M Oral Care Services

 • 3M heeft als basis ongeëvenaarde wetenschap die ons een uniek platform biedt om producten te ontwikkelen die zich richten op levenslange mondgezondheid.

 • Duurzaamheid

  3M ontwikkelt producten die de milieubelasting per klant verminderen, terwijl wij intern blijven streven naar duurzame methodes.

 • Productcatalogus

  3M Oral Care producten en diensten zijn ontwikkeld om tandheelkundige professionals te helpen bij het verbeteren van de mondgezondheid van hun patiënten.


3M Oral Care Nieuws

 • Demo op Dentex in Brussel met snelste 3M™ Impregum™ Afdrukmateriaal ooit!

  In 2 minuten elk detail vastleggen? Ja, het is mogelijk met het nieuwe 3M Impregum Super Quick Polyether Afdrukmateriaal. Kom naar de 3M stand op Dentex 2018 in Brussel van 4 t/m 6 oktober 2018 en ervaar het zelf! Op de 3M stand, nummer 5304 krijgt u een demonstratie van dit polyether afdrukmateriaal met de snelheid van VPS.

 • Kies voor een tevreden patiënt als klinisch resultaat

  De huidige patiënt heeft steeds meer esthetische wensen. Om hieraan te voldoen, wilt u kunnen vertrouwen op een klinisch voorspelbaar resultaat. Ontdek hoe wij u helpen met vier bewezen materialen die zorgen voor sterke en esthetische restauraties en waarmee u efficiënt en voorspelbaar werkt. Verzeker zo uzelf van een tevreden patiënt als klinisch resultaat bij iedere directe procedure.

  Lees meer

 • 3M Health Care Academy workshops 2019

  Via de 3M Health Care Academy bieden we een verscheidenheid aan praktische educatieve programma’s. Na de succesvolle Create Your Own Style composietworkshops van de afgelopen 6 jaar verzorgen wij ook in 2018 een reeks anterior en slijtage workshops voor directe restauraties. Nieuw sinds 2017 is het programma voor de indirecte restauratie. Hierbij komen onder andere het prepareren, de tijdelijke voorziening, conventioneel en digitaal afdrukken en cementeren aan bod.

  Lees alles over "Create Your Own Style – Direct restaureren"

  Lees alles over "Create Your Own Style – Indirect restaureren"

Stuur ons een bericht Klantenservice Tandheelkunde: 02‑7225224 Klantenservice Tandheelkunde: 02‑7225224 Klantenservice Orthodontie: 02‑7225133 Klantenservice Orthodontie: 02‑7225133 3M Oral Care, Diegem
Volg ons
Wijzig land
België - Français | Nederlands