Over 3M Oral Care

 • Bij 3M Oral Care stimuleren we levenslange mondgezondheid door innovatieve tandheelkundige en orthodontische oplossingen te ontwikkelen die uw procedures versimpelen en die resulteren in voorspelbare klinische resultaten. Door jarenlange ervaring in de tandheelkunde en orthodontie en een wetenschappelijke aanpak op het gebied van productontwikkeling, creëren we hoogwaardige, geavanceerde producten die u helpen om uw patiënten weer te laten lachen.

3M Oral Care

Helpt de wetenschap van mondgezondheid vooruit

Wij stimuleren levenslange mondgezondheid met bewezen tandheelkundige en orthodontische oplossingen.

BEKIJK ONZE PRODUCTCATALOGUS

3M Oral Care oplossingen

 • Al tien jaar op rij beoordeeld als het meest innovatieve bedrijf in de tandheelkunde. 3M producten bieden mondzorg professionals voorspelbaarheid en controle voor optimale patiëntresultaten.

 • Ruim zestig jaar marktleider in de orthodontie. 3M producten bieden efficiënte behandelprocedures en esthetische oplossingen voor orthodontisten en hun patiënten.

  Clarity Advanced

  Clarity Ultra

  APC™ Flash-Free Adhesive

   


3M Oral Care Services

 • 3M heeft als basis ongeëvenaarde wetenschap die ons een uniek platform biedt om producten te ontwikkelen die zich richten op levenslange mondgezondheid.

 • 3M ontwikkelt producten die de milieubelasting per klant verminderen, terwijl wij intern blijven streven naar duurzame methodes.

 • 3M Oral Care producten en diensten zijn ontwikkeld om tandheelkundige professionals te helpen bij het verbeteren van de mondgezondheid van hun patiënten.


 • Lachende orthodontie patiënten

  Lees meer over hoe 3M oplossingen helpen om white spots en cariës te voorkomen.

  • Vraag een sample van 3M™ Clinpro™ White Varnish aan om het zelf uit te proberen
  • Download ons Preventie Protocol voor orthodontie patiënten
  • Download een eBook: Indentificeer risico’s m.b.t. cariës en white spots en bijbehorende oplossingen

  LEES MEER


3M Oral Care Nieuws

 • 3M Health Care Academy

  Een investering in educatie is een investering in uw patiënt. De 3M Health Care Academy is een platform dat tandartsen en orthodontisten ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling. Als onderdeel van de 3M Health Care Academy bieden we verschillende praktische educatieve programma’s aan voor tandartsen, orthodontisten en assistenten in uw eigen regio.

  Create Your Own Style workshops voor tandartsen

  Voor het 10e cursusjaar op rij helpen toonaangevende cursusleiders tandartsen met dit programma de kwaliteit van hun werk te verhogen. De interactieve en praktische workshops vinden plaats in een informele sfeer op verschillende data en locaties en helpen u stap voor stap esthetische resultaten te bereiken bij al uw procedures. U kunt de volgende dag aan de slag met de gepresenteerde technieken en ook na de workshops blijft de unieke mogelijkheid bestaan via een interactief platform in contact te blijven met de sprekers en mede-cursisten.

  Lees alles over “Create Your Own Style – Direct Restaureren” (door drs. Bart Beekmans & drs. Marta Ilik)