1. 3M België
  2. Industrie
Industrie
man die metaal aan het slijpen is in een buis

Uw werkplaats. Onze schuurmaterialen

Probeer onze nieuwste producten uit en ervaar zelf wat de eersteklas schuurmaterialen van 3M voor uw werkplaats kunnen betekenen.

EEN SAMPLE AANVRAGEN

Klaar de klus met eersteklas schuurmaterialen van 3M

Wanneer u uw werkplaats naar een hoger niveau wilt tillen, vertrouw op schuurmaterialen van 3M. Onze producten bevatten baanbrekende technologieën, zoals de 3M Precision Shaped Grain-technologie en vervormbare non-woven vezels. Verder leveren ze prestaties die de gebruiker kan voelen in zijn handen en kan zien op het metaal.


Dit zijn onze nieuwste producten

Uiteraard bent u altijd op zoek naar het nieuwste en het beste. Om u op uw wenken te kunnen bedienen, zijn wij dan ook altijd op zoek naar de nieuwste innovaties. Of het nu gaat om een slijp- of lamellenschijf die lang meegaat, een fiber- of doorslijpschijf met een snelle snijwerking of het beste product om oppervlakken voor te bereiden, bij ons bent u aan het juiste adres.


een haakse slijper en schijf die metaal aan het slijpen zijn, met vonkenregen
We horen graag van u.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het beste industriële schuurproduct voor uw toepassing. Een 3M schuurspecialist neemt contact met u op, zodat we zeker weten dat u het juiste product krijgt voor uw werk.

Vraag het een expert