1. 3M België
 2. Industrie
 3. 3M™ Lamellenschijf 769F
Industrie
De 3M™ Lamellenschijf 769F in actie voor het slijpen van een lasnaad

De perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Maak ruimte in uw werkplaats voor de 3M™ Lamellenschijf 769F


NIEUWE 3M™ Lamellenschijf 769F

 • Met deze nieuwste aanwinst in de serie lamellenschijven van 3M ervaart u de kracht van premium schuurmaterialen tegen een prijs naar waarde. De 3M™ Lamellenschijf 769F is uitgerust met de 3M Precision Shaped Grain-technologie voor een lange levensduur en een snellere snijwerking dan conventionele aluminiumoxide-zirkonium lamellenschijven. Vraag een sample aan, dan kunt u dit product met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding zelf ervaren.


De lamellenschijf die u altijd al wilde hebben

Zocht u nog steeds naar de ideale prijs-kwaliteitverhouding? Dan is uw zoektocht nu voorbij. De 3M™ Lamellenschijf 769F is een betaalbare optie zonder aan prestaties in te boeten, allemaal dankzij de krachtige 3M Precision Shaped Grain-technologie.

 • 769F-productfamilie

  De 3M™ Lamellenschijf 769F is voorzien van de 3M Precision Shaped Grain-technologie en een duurzame polyesterrug. Daardoor gaat hij lang mee en is hij uitstekend geschikt voor toepassingen die om een hoge druk vragen, zoals afschuinen, het slijpen van lasnaden en het afbramen van randen. Bovendien zorgt hij voor een finish die hem ook heel geschikt maakt voor toepassingen met middelhoge druk, zoals blending en oppervlak voorbewerking.Ingebouwde veelzijdigheid

In de meeste werkplaatsen is de lamellenschijf het meest veelzijdige schuurmateriaal. De 3M™ Lamellenschijf 769F biedt alle veelzijdigheid die u gewend bent van lamellenschijven. Hij is gebruiksvriendelijk en geschikt voor allerlei toepassingen. Met één groot verschil: qua prijs en prestaties steekt hij met kop en schouders uit boven andere merken.

 • Een metalen rand wordt afgeschuind met een lamellenschijf
  Afschuinen

  Afschuinen eist vaak zijn tol van de meeste lamellenschijven. Maar de nieuwe 3M™ Lamellenschijf 769F kan de uitdaging wel aan. De polyester rug is prima berekend op klussen die een hoge druk vergen. Dankzij de 3M Precision Shaped Grain-technologie gaat hij moeiteloos door metaal zonder oververhit te raken of bot te worden. Het resultaat is een perfect afgeschuinde rand die lasklaar is.

 • Metaal wordt afgebraamd met een lamellenschijf
  Afbramen

  Nadat u iets hebt gesneden, zitten er vaak scherpe metalen bramen op de randen. Die kunt u nu snel afbramen zonder dat de rest beschadigd raakt. Dankzij de 3M Precision Shaped Grain-technologie in de 3M™ Lamellenschijf 769F verwijdert u metalen bramen en scherpe randen met gemak. Daarna kunt u snel verder met de volgende stap.

 • Een lasnaad wordt geslepen met een lamellenschijf
  Lasnaden slijpen

  Voor het slijpen van een lasnaad met een lamellenschijf hebt u de juiste combinatie nodig van mineraal en rug. Dan zit u gebeiteld met de 3M™ Lamellenschijf 769F. Dankzij de 3M Precision Shaped Grain-technologie kunt u snel en langdurig slijpen, want er vormen zich nieuwe scherpe punten. De rug slijt gelijkmatig mee, zodat u kunt blijven doorslijpen met nieuw en scherp mineraal.


Is snelheid van belang
Is snelheid van belang?

Probeer dan de 3M™ Cubitron™ II schuurmaterialen voor een nog hogere snijsnelheid.

Meer informatie