Maskeersystemen

Wanneer snelheid telt

3M Maskeersystemen

Maskeersystemen

Snelle en eenvoudige voorbereiding. Tijd besparen.

  • De juiste voorbereiding bespaart een hoop tijd bij het klaren van een klus. En vermijdt dat het werk overnieuw gedaan moet worden. Een goede maskeerklus vergt tijd, en in deze business staat tijd gelijk aan geld. Gemakkelijk en snel voorbereiden met 3M™ HandMasker™ Maskeerproducten - het ultieme maskeersysteem waarmee je snel en eenvoudig tape op folie, plastic of papier kunt aanbrengen. Het is de alles-in-één oplossing voor een resultaat dat aan de hoogste normen voldoet. Of gebruik onze ScotchBlue™ pre-taped afdekfolie voor schilders, die wordt geleverd in een dispenser waarmee het maskeren makkelijk wordt gemaakt.


Categorieën maskeersystemen

  • De 3M™ HandMasker™ M3000-dispenser kan gebruikt worden voor het maskeren van film, plastic of papier in één beweging, waardoor je kostbare tijd bespaart tijdens de voorbereiding van je werk. Kies voor een alles-in-één-oplossing met het 3M™ HandMasker™ M3000-startpakket.

  • Bescherm oppervlakken tegen spatten en druipen tijdens het schilderen met behulp van 3M™-maskeerfolie en -papier voor professionals. Kies uit een breed scala aan producten: de veelzijdige 3M™ AMF geavanceerde maskeerfolie voor gebruik met de 3M™ HandMasker™, de handige voorgelijmde Ready-Mask™ folie en papiersoorten, of de ScotchBlue™ pre-taped afdekfolie voor schilders met Multi-Surface schilderstape voor scherpe verflijnen - al deze producten kunnen je helpen tijd te besparen door je voorbereiding te vereenvoudigen.


Maskeersystemen Nieuws & Artikelen

Alle artikelen tonen

Maskeersystemen Nieuws & Artikelen

Alle artikelen tonen