Gelukkig koppel dat verschillende kleuren voor hun woonkamer bekijkt
Klussen in huis

Van tapes en schuurmiddelen tot veiligheidsproducten en ophangoplossingen: we hebben alles in huis voor de modernisering van je woning.

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Oplossingen voor modernisering en verbouwing van je woning

 

Onze verbouwingsoplossingen helpen je de klus snel en gemakkelijk te klaren, met een volledig assortiment aan producten die aan je behoeften voldoen, of je nu een DIY'er of een professionele schilder bent.

3M biedt een breed scala aan klus- en verbouwingsoplossingen voor alle ruimten van je huis, waaronder tapes, schuurmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en meer.

  • Onze doe-het-zelfoplossingen voor je huis omvatten producten van vertrouwde 3M-merken zoals Scotch® en Command™.

  • 3M is toonaangevend in professionele verbouwingsproducten, met producten en gereedschap die gemaakt zijn om te presteren.

Hand die ScotchBlue™ Maskeertape van een muur trekt
Hoe te tapen?

Leer de basis van goed maskeren in vier eenvoudige stappen en word in een mum van tijd een expert.

De voorbereiding bij schilderen hangt van het oppervlak af. We hebben stapsgewijze handleidingen gemaakt voor enkele van de meest voorkomende tapetechnieken, zodat je thuis eenvoudig een professioneel ogend resultaat kunt behalen.

GA NAAR HET GEDEELTE HOE TE TAPEN (US, English)

Meer informatie over 3M Verbouwingsproducten

Gebruik onze where-to-buy-functie voor een doe-het-zelfwinkel of bouwmarkt in de buurt. Als je meer wilt weten over onze verbouwingsoplossingen, ga dan naar het gedeelte Veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor meer informatie.