webLoaded = "false" Loadclientside=No
 3M™ 2080 Car Wrap folie

3M™ 2080 Car Wrap folie:
Baanbrekend - opnieuw.

webLoaded = "false" Loadclientside=No

Vraag uw gratis A4 sample aan.

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis A4 sample om onze nieuwe Car Wrap folie te testen.


  • Vraag een sample aan
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij deze zijn gemarkeerd als optioneel

  • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
  •  Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.
  • Verzenden

Dank u! Uw aanvraag is verzonden en het verantwoordelijke 3M team zal deze afhandelen.

Onze excuses...

Er gebeurde iets fout. Gelieve later opnieuw te proberen...

webLoaded = "false" Loadclientside=No

Deze aanbieding geldt alleen voor grafisch ontwerpers en autowrappers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De aanbieding vervalt waar deze verboden of beperkt is. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Beperkt tot 1 proefrol per grafisch ontwerper/autowrapper. 3M kan deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving intrekken of wijzigen. De aanbieding is alleen verkrijgbaar in overeenstemming met deze voorwaarden.

Volg ons
Wijzig land
België - Nederlands