3M™ 2080 Car Wrap folie

3M™ 2080 Car Wrap folie:
Baanbrekend - opnieuw.

Vraag uw gratis A4 sample aan.

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis A4 sample om onze nieuwe Car Wrap folie te testen.


  • Vraag een sample aan
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij deze zijn gemarkeerd als optioneel

  • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
  •  Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.
  • Verzenden

Dank u! Uw aanvraag is verzonden en het verantwoordelijke 3M team zal deze afhandelen.

Onze excuses...

Er gebeurde iets fout. Gelieve later opnieuw te proberen...

Deze aanbieding geldt alleen voor grafisch ontwerpers en autowrappers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De aanbieding vervalt waar deze verboden of beperkt is. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Beperkt tot 1 proefrol per grafisch ontwerper/autowrapper. 3M kan deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving intrekken of wijzigen. De aanbieding is alleen verkrijgbaar in overeenstemming met deze voorwaarden.