1. 3M België
 2. Energie
 3. Energieverhalen
Energie

Artikelen over 3M Energie

 

Filter by:
Sort by:
Tags
Tags
 • Perfectie in één oogopslag

  Met de 3M™ Scotchcast™ hars 4 GS zie je als installateur meteen of je werk goed gegaan is. Door de van kleur veranderende indicator wordt de hars groen als hij goed gemengd is en blauw na uitharding. Ook verkrijgbaar als onderdeel van de 92-serie gietmofpakketten.

  December 1, 1901 Perfectie in één oogopslag Perfectie in één oogopslag
 • Hou de energie in de muziek, gooi het niet het raam uit

  De metaalvrije nano-technologie in de 3M™ Window Film Prestige Exterior serie weert tot 97 procent van de warmteproducerende infrarode straling en tot 99 procent van de ultraviolette straling van de zon waardoor de Rock N’ Roll Hall of Fame jaarlijks 8 tot 12 procent aan energiekosten bespaart.

  December 1, 1901 Hou de energie in de muziek, gooi het niet het raam uit
 • Wilt u ook het hele jaar door besparen op energiekosten.

  Een huis of gebouw isoleren is niets nieuws. Velen onder ons kennen de dak, muren en vloerisolatie technieken die vaak gebruikt worden om huizen of commerciële gebouwen te isoleren. Het zijn alledaagse oplossingen om de warmte vast te houden in een gebouw tijdens de wintermaanden. Dergelijke oplossingen zijn geschikt voor de muren en daken van gebouwen, maar wat met de ramen?

  December 1, 1901 Wilt u ook het hele jaar door besparen op energiekosten.
 • Hier is een helderder idee.

  Gebruik een met zilver gemetalliseerde en robuuste polymeerfilm met een zonne-gewogen, totale halfbolvormige reflectiecoëfficiënt van 94% om licht te sturen. Het resultaat: fellere LED-lampen in Afrika.

  December 1, 1901 Hier is een helderder idee.
 • februari 10, 2016

  Meer stroom, minder storing.

  Als de geleider van een hoogspanningskabel van aluminiumcomposiet is, kan deze twee maal zo veel elektrische stroom transporteren met de helft van het gewicht - zonder dat de bestaande infrastructuur hoeft te worden aangepast.

  02/10/2016 Meer stroom, minder storing.
 • mei 17, 2017

  Hoogwaardig Gietmofpakket voor ondergrondse verbindingen: 3M™ Scotchcast Resin Box 470

  De zomerperiode komt eraan, het moment om de elektra in uw tuin op orde te hebben. Met onze 3M™ Scotchcast™ Resin Box 470 maakt u eenvoudig en snel elektrische verbindingen. Voor je het weet kan je weer genieten van lange zomeravonden.

  05/17/2017 Hoogwaardig Gietmofpakket voor ondergrondse verbindingen: 3M™ Scotchcast Resin Box 470
Load More