Waarom 3M

 • Wereldwijd merk, lokale ondersteuning

  3M is een wereldwijd vertrouwd kwaliteitsmerk dat op een wereldwijde schaal opereert. We hebben ook een lokaal verkoopteam en een lokale technische dienst om ons netwerk van gecertificeerde carwrappers te ondersteunen. We zijn een wereldwijd bedrijf met een lokale aanpak. Een aantal van de grootste wereldwijde merken vertrouwt en gebruikt de 3M-producten elke dag. En dan is er natuurlijk nog de 3M-garantie voor het geval er buiten jouw schuld iets fout gaat.

 • Duurzame prestaties

  3M-producten die correct zijn aangebracht door een van de 3M-gecertificeerde carwrappers zouden ten minste zo lang moeten meegaan als hun duurzaamheidsklassering aangeeft. Dit is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van de lak waarop het product wordt aangebracht en ook van het type folie en auto. De lak van de auto moet in goede staat zijn. Roest, krassen en beschadigde delen kunnen nadelig zijn voor de prestaties van de carwraps. Vraag je carwrapper voor het aanbrengen om advies als je ergens over twijfelt.

 • Gebaseerd op innovatie

  3M is van nature een wetenschappelijk bedrijf. Controltac, de lijmtechnologie die herpositionering van de folie toelaat, en Comply, voor een bellenvrije afwerking, laten zien dat 3M jarenlange ervaring heeft in het ontwikkelen van voertuigpersonalisatie en beschermingsproducten. De uitgevonden lijmtechnologieën verzekeren je van de meest up-to-date technologie samen met de hoogste kwaliteit van afwerking

 • Omvang van producten

  We produceren duizenden creatieve producten en we zijn leider in tal van markten - van gezondheidszorg en veiligheid op de weg tot kantoorartikelen en lijmen. Ons succes begint bij de capaciteit om onze technologieën toe te passen - vaak gecombineerd - op een eindeloze reeks van daadwerkelijke behoefte van klanten. Jouw autolak kan bijvoorbeeld voorbereid worden met toonaangevende 3M-producten, beschermd worden met 3M VentureShield en vervolgens verzorgd en onderhouden worden met 3M Car Care-producten. Natuurlijk wordt dit allemaal mogelijk gemaakt door de mensen van 3M en hun unieke inzet om het leven makkelijker en beter te maken voor iedereen in de wereld.

 • Duurzaamheid

  De duurzaamheidsstrategie van 3M bestaat uit het nastreven van klanttevredenheid en commercieel succes binnen het kader van milieuwaarden en sociale en economische waarden. Voor meer informatie over hoe 3M als bedrijf omgaat met de principes van duurzame ontwikkeling, ga je naar

Vind een gecertificeerde carwrapper bij jou in de buurt
Zoek een gecertificeerde en erkende carwrapper bij jou in de buurt.