Waarom 3M preferred carwrappers?

  • Onze gecertificeerde en erkende carwrappers worden opgeleid volgens onze eigen, strikte standaarden en zijn in staat om onze producten exact volgens je wensen voor te bereiden en aan te brengen. Al onze carwrappers zijn gecertificeerd voor beste bedrijfsvoering en technische vaardigheden en kennis, en zijn opgeleid volgens de 3M-normen. Dit is te zien in het eindresultaat, een hoogwaardige en duurzame afwerking.

    We hebben speciaal opgeleide en erkende carwrappers verspreid over het hele land, dus je kunt altijd een carwrapper bij jou in de buurt vinden die betrouwbaar is en de vaardigheden heeft om met 3M-producten te werken. Als 3M-gecertificeerde carwrappers zijn ze altijd op de hoogte van het laatste nieuws over 3M-productlanceringen en volgen ze voortdurend bijscholing. Daarnaast beschikken ze over technische ondersteuning van ons 3M-center.

    Ten slotte heb je bij een 3M-gecertificeerde carwrapper ook nog garantie als er iets fout gaat. Bij 3M nemen we de verantwoordelijkheid voor onze producten. Vraag je 3M-carwrapper om meer informatie over de garantie op 3M-producten.

Vind een gecertificeerde carwrapper bij jou in de buurt
Zoek een gecertificeerde en erkende carwrapper bij jou in de buurt.