Kan ik het ontwerp zelf aanbrengen?

  • Ja, als je denkt dat je de benodigde ervaring en vaardigheden hebt. Als je twijfelt, is het echter beter om dit niet te doen. Hoe groter het ontwerp is en hoe meer contouren en randen bedekt moeten worden, hoe meer vaardigheden je nodig hebt. Zelfs bij kleinere ontwerpen, is het belangrijk dat het duidelijk voor je is hoe het oppervlakte voor te bereiden en om te gaan met de folie om de beste resultaten te krijgen en zodat de folie lang meegaat. 

    3M biedt een grote reeks aan speciale lijmtechnologieën die het aanbrengen van folie makkelijker maakt:


    • Met de folies met de lijmtechnologie 3M™Controltac™ kun je het ontwerp over het oppervlak laten glijden en het vasthechten door er druk op uit te oefenen. Dat betekent dat je het ontwerp perfect kunt positioneren voordat je het definitief vasthecht.  
    • Folies met de lijmtechnologie 3M™ Comply™ hebben kleine ontluchtingskanaaltjes in de lijm. Wanneer er tijdens het aanbrengen luchtbellen onder de folie ontstaan, kunnen ze gemakkelijk onder de folie uitgeduwd worden voor een kreuk- en bellenvrije toepassing. Hierdoor is het niet nodig een sneetje in de bel te maken om de lucht eruit te laten. 

    Overleg met de geselecteerde partner van 3M bij jou in de buurt over het aanbrengen van je ontwerp om te bepalen of zelf aanbrengen een redelijke optie is.

Vind een gecertificeerde carwrapper bij jou in de buurt
Zoek een gecertificeerde en erkende carwrapper bij jou in de buurt.