Architectural Markets Toepassingen

Architecturale Toepassingen

Innoveer, Inspireer, Informeer.

Vind een Installateur

Vrijheid om te Ontwerpen

De vrijheid om ruimtes en omgevingen te creëren die precies zijn zoals u dat wilt, maar voor minder geld en met minder tijd dan een traditionele renovatie is wat 3M architecturale oppervlakte- & glasoplossingen biedt. Wij kunnen leer, marmer en hout nabootsen - eigenlijk alle harde en zachte materialen waar u aan kunt denken - tot een stevige slijtvaste ondergrond. Kijk zelf hoe 3M oppervlakte & glasafwerkingen gebruikt zijn in talloze omgevingen.


Toepassingen

 • Niets is meer bevrijdend dan te weten dat er geen limieten aan uw ideeën zijn. 3M architecturale afwerkingen geven u de vrijheid om het te doen zoals u wilt zonder compromis. Bekijk onze klinische ruimte en wellnesscentrum om meer te leren.

  Ga naar de privékliniek

 • 3M architecturale afwerkingen zijn geweldig om een snelle, kostenefficiënte transformatie te realiseren met hoogwaardige resultaten. Bekijk de mogelijkheden en ontdek de economische vrijheid die u gemeen kunt hebben met eigenaren van onroerend goed, architecten en ontwerpers over de hele wereld.

  Ga naar het hotel

 • Laat uw gedachten de vrije loop met 3M architecturale afwerkingen en ontdek hoe u uw bestaande middelen en omgeving kunt omtoveren tot het type locatie in de stijl naar uw keuze.

  Ga naar de luchthaven

 • Ongeacht de beperkingen, kan 3M architecturale afwerkingen u helpen om een visie uit te drukken die een balans vindt tussen maximale impact en een minimalistisch, doch smaakvol ontwerp. De voorbeelden laten deze vrijheid van expressie zien en wat er allemaal bereikt kan worden.

  Ga naar het warenhuis

 • Of u nu iets nieuws begint, of de werkplek renoveert, 3M architecturale afwerkingen geven u de vrijheid om uw creativiteit naar nieuwe hoogtes te brengen. Deze links hier laten zien hoe de nieuwste oppervlakteafwerkingsmaterialen samenkomen met bestaande omgevingen om het soort ruimte te creëren waar mensen willen zijn.

  Ga naar het kantoor


Over Oppervlakte- en Glasafwerkingen

Gebaseerd op 3M's innovatietraditie en technologische kennis, biedt 3M flexibele, creatieve en technologisch geavanceerde oppervlakte- en glasafwerkingsoplossingen voor architecturaal en interieurontwerp. Architecturale afwerkingen helpen gebouweigenaren en ontwerpers een eigen sfeer en atmosfeer te creëren, waardoor een specifiek soort omgeving wordt gedefinieerd. 3M technologieën helpen bij het creëren van een excellent ontwerp, het vergroten van het menselijke comfort en het respecteren van het milieu.