3M™ DI-NOC™ - Interior Design Solutions

3M™ DI-NOC™ - Interior Design Solutions

ZOEK EEN VERWERKER

3M DI-NOC-folies - transformeren ruimtes en objecten


Matte-toplaagtechnologie

Laat je inspireren! Bekijk onze video’s van de MILAAN DESIGN WEEK 2018 en 2019

 • Milan Design Week - 2018
  Milan Design Week - 2018

   

 • Milan Design Week - 2019
  Milan Design Week - 2019

   


Matte serie

De nieuwe DI-NOC-collectie - ontdek de matte serie

De nieuwe DI-NOC-collectie combineert de nieuwste ontwikkelingen met creativiteit en heeft een geavanceerde matte deklaag die is ontworpen en geproduceerd door het 3M Design Center in Japan. Deze unieke afwerking zorgt voor een uiterst natuurlijke uitstraling, waardoor het echte materiaal haast niet van het DI-NOC-patroon is te onderscheiden. De collectie bevat een aantal verbluffende nieuwe effecten die het palet van de ontwerper verrijken, waaronder houtnerven die eruit zien alsof de bomen zojuist in het bos zijn gerooid, natuursteenpatronen met een realistische uitstraling en metaallooks, effen kleuren en fraaie textiel- en lederlooks die er niet alleen uiterst fraai uitzien, maar bovendien bestand zijn tegen vingerafdrukken en -vegen.


Nieuwe DI-NOC™ glasfolie

Binnenkort verkrijgbaar! Nieuwe 3M™ DI-NOC™ Glass Finish

Door de volledig transparante lijmlaag kan 3M™ DI-NOC™ Glass Finish rechtstreeks op glasoppervlakken worden aangebracht, waardoor verrassend veel nieuwe mogelijkheden ontstaan. In combinatie met glas is de nieuwe 3M™ DI-NOC™ Glass Finish veelzijdig genoeg om een ruimte te transformeren en te upgraden, een mooie en emotionele ervaring te creëren en ruimtes te vernieuwen. Er worden 18 nieuwe patronen en kleuren geïntroduceerd, variërend van hout, metaal, stof en stenen motieven, maar ook een wit en zwart patroon.


Bekijk deze video om te zien hoe we 3M™ DI-NOC™ Glass Finish glasfolie toepasten in onze showroom tijdens de Milaan Design Week

DI-NOC Glasfolie

Renoveren zonder beperkingen. Verfraaien met elegantie

Vind inspiratie met onze nieuwe collecties


Registratie

 • Registreer u hier om het stalenboek te downloaden of om aan te geven dat u gebeld wilt worden.


  Tenzij is aangegeven dat een veld optioneel is, moeten alle velden worden ingevuld.

 •  
 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Verzenden

Hartelijk dank voor uw registratie.

STALENBOEK DOWNLOADEN

Onze verontschuldigingen...

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden. Probeer het later opnieuw ...