Videos


Glasafwerkingen

Glasafwerkingen

Innoveer, inspireer, informeer

Vind een Installateur

Breng ruimtes tot leven met raam- en glasdecoraties

De voordelen van geëtst, gesneden, gezandstraald, getextureerd en andere decoratieve glaspatronen zijn helder: privacy kan gecustomized worden, licht blijft aanwezig in alles ruimtes en zelfs afgesloten ruimtes voelen heel open. Deze glasoppervlakte-effecten behalen was voorheen een dure aangelegenheid, maar nu is het mogelijk om binnen het budget te blijven met 3M™ Fasara™, 3M™ Crystal en 3M™ Dichroic Glasafwerkingen.

Toepassingen Raamfolie

 • Raamstickers voor Merkidentiteit
  Raamstickers voor Merkidentiteit

  Gebruik uw ramen om uw merk te laten zien. Of het nu mensen zijn die langslopen, of glazen deuren bij ingang van uw kantoor, 3M raamstickerfolie geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsidentiteit te versterken.

  Contact opnemen
  Bekijk Productinformatie

 • Raamfolies voor Privacy en Decoratie
  Raamfolies voor Privacy en Decoratie

  Uw glazen ramen er fantastisch uit laten zien, is niet het enige voordeel van 3M raamfolies. Uw vergaderruimtes en kantoor gaan er ook wat betreft privacy op vooruit terwijl de ruimte licht, helder en open blijft.

  Contact opnemen
  Bekijk Productinformatie

   

 • Raamfolies voor Bescherming
  Raamfolies voor Bescherming

  Rondvliegend glas van een gebroken raam kan ernstige consequenties met zich meebrengen. Het is maar beter om niet over de gevolgen na te denken, u kunt beter beschermende maatregelen treffen. 3M™ Scotchshield™ Raamfolie houdt de glasscherven en -splinters samen.

  Contact opnemen
  Bekijk Productinformatie


Voordelen van Raamfolie

Wat maakt 3M™ Fasara™ en 3M™ Crystal Glasafwerkingen beter?

Esthetiek: Onze decoratieve glas- en raamfolie transformeren regulier glas, de uitstraling van gesneden of getextureerd glas wordt gerealiseerd voor een fractie van de prijs.

Flexibel: Met 3M Fasara Glasafwerkingen bepaalt u de mate van privacy van een bepaalde ruimte. Gebruik 3M Fasara glasafwerkingen monolithisch om een sereen 'rijstpapieren muur'-effect te creëren, stans de folie of breng lagen aan van de folie om leuke, dynamische effecten te realiseren. 3M Crystal Glasafwerkingen geven de mogelijk om een complex ontwerp of belettering te creëren dankzij de elektronische snijtechnologie.

Makkelijk aan te brengen: De know-how van 3M op het gebied van lijm verzekert snelle, precieze, mooie en blijvende applicatie bij een groot aantal soorten glazen ondergronden.

Materialen: 3M Fasara Glasafwerkingen zijn gemaakt van duurzame en flexibele polyester materialen. 3M Crystal Glasafwerkingen zijn gemaakt van doorschijnend vinyl.

Budgetvriendelijk: U krijgt schoonheid, transparantie en privacy met geëtst, gesneden, gezandstraald of getextureerd decoratief glas voor een fractie van de prijs. Fasara en Crystal glasafwerkingen worden direct op glas aangebracht om tijd en geld te besparen. Effectieve resultaten, efficiënt gerealiseerd.


Downloads


Gecertificeerde Installateurs

Vind een gecertificeerde installateur bij jou in de buurt.


Over Glasafwerkingen

Een mooi alternatief voor geëtst of gezandstraald glas, 3M Glasafwerkingen zijn een snelle, kostenefficiënte oplossing van hoge kwaliteit voor privacy, branding en decoratie van uw ramen.