Transport
webLoaded = "false" Loadclientside=No
Zicht op een scheepswerf met jachten in verschillende stadia van onderhoud

3M Marine‑oplossingen voor bouw, reparatie en onderhoud van boten

3M biedt een oplossing voor allerlei soorten vaartuigen – van het beschermen van uw investering tot bootreparatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie
webLoaded = "false" Loadclientside=No

3M heeft al meer dan 50 jaar ervaring op de nautische markt en biedt een breed scala aan nautische producten voor u, de bootprofessional. Van botenbouw tot reparatie en revisie, wij bieden oplossingen voor allerlei nautische eisen, zodat u efficiënt kunt werken zonder afbreuk te doen aan een hoogwaardige finish.

3M biedt een uitgebreid assortiment nautische producten die ideaal zijn voor het onderhoud van uw boot. Of het nu gaat om het navigeren door grachten of het racen met een zeilboot, 3M biedt een oplossing voor allerlei soorten vaartuigen. Van het beschermen van uw investering tot bootreparatie, met onze nautische producten bereikt u sneller een hoogwaardige finishing, waardoor u tijd heeft om van uw boot te genieten.

Vaarlui zijn hier van harte welkom.

Of het nu gaat om uw levensonderhoud, uw hobby of gewoon uw trots en vreugde, 3M helpt al meer dan 50 jaar alle soorten vaartuigen op en top te houden. 3M lijmen en kitten zijn de vertrouwde standaard in de industrie. Onze oplossingen voor de voorbereiding van nautische oppervlakken zijn onder andere glasvezelmatten en harsen, schuurmaterialen, maskeertapes en ons 3M™ Perfect-it™ Gelcoat finishingsysteem. Onze geavanceerde Glass Bubble-technologie zorgt voor lichtere nautische onderdelen en beter presterende lichte vulmiddelen. Bootbouwers, booteigenaren en professionele scheepsreparateurs – en hun vaartuigen – zijn hier van harte welkom.


webLoaded = "false"

Geoptimaliseerde producten voor nautische toepassingen

Elk product, systeem en technologie van 3M voor nautische toepassingen is ontwikkeld voor de unieke uitdagingen van de productie en het onderhoud van vaartuigen: kritische afdichtingen, meeldauw, schimmels en UV-straling, effectief en efficiënt reinigen en nog veel meer. Voor alle plekken hebben we een oplossing – van onder de waterlijn en door de romp tot boven de waterlijn, de bovenzijde en de glimmende delen.

 • Gelcoat polijstproducten

  3M™ Perfect-it™ Gelcoat polijstproducten

  Onze gelcoat polijstproducten zijn speciaal samengesteld voor uw gelcoat‑oppervlakken, waardoor het gemakkelijker is om elke keer een perfecte gelcoat‑finish te bereiken. Met onze langere verwerktijden, minder geknoei en lagere VOC's brengt dit systeem u ongelooflijke resultaten op elk gelcoat‑oppervlak, zelfs in warme klimaten.

 • 3M™ Zelfklevend beschermingsmateriaal tegen vloeistoffen voor oppervlaktebescherming

  3M™ Zelfklevend beschermingsmateriaal tegen vloeistoffen

  Ideaal waar waardevolle bootoppervlakken worden blootgesteld aan druk bootreparatieverkeer in productie- en onderhoudsfaciliteiten. 3M™ zelfklevend beschermingsmateriaal tegen vloeistoffen is gemakkelijk te verwijderen zonder resten. Het is bestand tegen vuil, vet, oplosmiddelen, slijtage, lichteffecten en blootstelling aan UV-straling.

 • 3M™ Marine kit 5200

  3M™ Marine kit 5200

  3M™ Marine kit 5200, al meer dan 50 jaar een vertrouwd product onder professionals, is een permanente, taaie, flexibele polyurethaankit voor hout, gelcoat, glasvezel en meer, voor toepassingen boven en onder de waterlijn.

   


webLoaded = "false"

Meer informatie en details over de 3M Marine‑oplossingen

Van metaal‑ en kunststofreparatie tot schuren, lakfinishing en schoonmaken van de boot: 3M heeft voor u de producten en reparatieprocessen.

Volg de links om onze catalogus te downloaden of bekijk ons wereldwijde aanbod, waar u ook toegang hebt tot al onze standaard werkprocessen.

Met deze processen bereikt u consequent bewezen oplossingen van hoge kwaliteit voor al uw behoeften op het gebied van nautische reparaties.


Neem ter plaatse contact met ons op

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • voorleggen voorleggen

Hartelijk dank dat u contact met ons hebt opgenomen. We nemen spoedig contact met u op. Fijne dag!

Helaas...

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw...

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
België - Français | Nederlands