1. 3M België
 2. Veiligheid
 3. Worker Choice
 4. The Workers' choiceOnderhoudsvrije maskers
Veiligheid

Onderhoudsvrije maskers.

Superieur filtermateriaal voor comfortabel en veilig werken.

3M is al meer dan vier decennia pionier op het gebied van onderhoudsvrije ademhalingsbescherming en investeert miljoenen en jaren hard werk in de ontwikkeling van de producten die u wilt dragen. Ons uitgebreide assortiment zit vol met functies die comfort en pasvorm verbeteren, waardoor u veilig en productief kunt blijven.

 • 3M™ 8835+ en 8825+ Stofmaskers

  De juiste pasvorm. Beter beschermd.

  Deze stofmaskers hebben een afdichting van een herbruikbaar masker, gecombineerd met vernieuwd hoogwaardig filtermateriaal voor de bescherming en comfort die u nodig heeft.

  De 8825+ en 8835+ Stofmaskers zijn ontworpen voor een nog betere pasvorm, aangepast aan de vorm en de maat van het gezicht van de gebruiker.

 • 3M™ Aura™ 9300+ Serie Stofmaskers

  20 jaar innovatie. Optimaal en veilig draagcomfort.

  De combinatie van filtermateriaal met een lage ademhalingsweerstand voor makkelijker ademhalen tijdens het werk, een toppaneel met reliëf om het beslaan van de oogbescherming te verminderen en een kinflap om makkelijker op het gelaat te passen zorgt voor een hoog en veilig draagcomfort.

 • 3M™ 8300+ Serie Stofmaskers

  Eenvoudig aan te passen voor elke gebruiker.

  Comfortabel cupvormig stofmasker. De M-vormige neusclip is snel en eenvoudig te vervormen zodat deze goed rond de neus past. Het masker heeft een stevige buitenschaal voor extra duurzaamheid, en de gewafelde rand zorgt voor een stevige pasvorm.