1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurvellen en -rollen
 5. Non-woven vellen en rollen
 6. Scotch-Brite™ Clean & Finish Schuurvel CF-SH, 230 mm x 280 mm, AVFN

Scotch-Brite™ Clean & Finish Schuurvel CF-SH, 230 mm x 280 mm, AVFN

3M ID 7100182553UPC 04046719770588
 • Schuurmateriaal dat op non-woven web gelijmd is en dat ideaal is voor reinigen, blenden, finishen en verwijderen van niet al te zeer hechtende coatings en corrosie.
 • Kan in combinatie met polijstpasta's worden gebruikt om hout een glanzende afwerking te bezorgen.
 • Gebruikt met handpad gaat het makkelijk tot in de hoeken en over contouren, waardoor een gelijkmatige finish ontstaat.
 • Kan worden opgevouwen, op elkaar gestapeld, of opgerold voor effectieve reiniging op vlakke, onregelmatige of geprofileerde oppervlakken
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Grofte
Zeer fijn
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Productvorm
Sheet
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide
Totale breedte (metrisch)
230 mm
Totale lengte (metrisch)
280 mm
Details
 • Schuurmateriaal dat op non-woven web gelijmd is en dat ideaal is voor reinigen, blenden, finishen en verwijderen van niet al te zeer hechtende coatings en corrosie.
 • Kan in combinatie met polijstpasta's worden gebruikt om hout een glanzende afwerking te bezorgen.
 • Gebruikt met handpad gaat het makkelijk tot in de hoeken en over contouren, waardoor een gelijkmatige finish ontstaat.
 • Kan worden opgevouwen, op elkaar gestapeld, of opgerold voor effectieve reiniging op vlakke, onregelmatige of geprofileerde oppervlakken
 • Het open web is bestand tegen vollopen en kan worden schoon gespoeld voor herhaald gebruik

Gebruik het Scotch Brite™ Clean and Finish-vel voor effectief reinigen, blenden en conditioneren van metaal, hout, composieten en geavanceerde oppervlakken. Onze Clean and Finish-vellen zijn ook geschikt voor lakvoorbereiding. Scotch Brite Clean and Finish-vellen voor meervoudig gebruik zijn handig voor kasten, houtbewerking, betimmeringen, meubels, metaalproductie en primaire verwerking van hout en panelen. Deze non-woven vellen met een open webstructuur zijn wasbaar en herbruikbaar. Doordat ze bestand zijn tegen vollopen, blijft het resultaat tijdens de hele levensduur van het product consistent. Deze vellen van 152,4 mm x 228,6 mm kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: handmatig voor nauwkeurige controle, met een handblok voor een uniforme finish of op een vlakschuurmachine voor grotere gebieden. De vellen kunnen worden gevouwen, gestapeld of opgerold voor effectief reinigen of conditioneren van vlakke, onregelmatige of gevormde oppervlakken. Scotch Brite Clean and Finish-vellen zijn verkrijgbaar met schuurmineralen op basis van siliciumcarbide, aluminiumoxide of talk. Siliciumcarbide is een zeer scherp synthetisch mineraal dat meestal wordt gebruikt in toepassingen met weinig druk, zoals lakvoorbereiding en finishing. Aluminiumoxide is een hard, blokvormig mineraal met een krachtige snijwerking en een lange levensduur. Siliciumcarbide breekt sneller af dan aluminiumoxide, maar zorgt ook voor een fijnere finish. Talk is een mild schuurmateriaal dat wordt gebruikt om een matglanzende finish te krijgen. Samen met polijstmiddel zorgt het voor een hoogglans finish bij het polijsten van een toplaag. Scotch-Brite schuurmaterialen zijn unieke producten voor oppervlaktebewerking waarbij het schuurmateriaal is opgenomen in een non-woven vezelmatrix. Door de combinatie van schuurmateriaal met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert tijdens de gehele levensduur van het product. Het materiaal met een open webstructuur blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Scotch-Brite™ Clean & Finish Pre-cut Schuurvel CF-SR maakt gebruik van een flexibel non-woven web en verscheidene mineraaltypes om te blenden, reinigen en finshen. Dit product is ook uitstekend geschikt voor het finishen van contouren en het finishen en polijsten van lak. Het product is flexibel, waardoor het ook geschikt is voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen en waardoor u overal een gelijkmatige finish krijgt.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.