1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Schuimtapes
 5. Universele schuimtapes
 6. Scotch-Fix™ Transparant montagetape 4910C-1950-P, 19 mm x 5 m, 1 rol/verpakking

Scotch-Fix™ Transparant montagetape 4910C-1950-P, 19 mm x 5 m, 1 rol/verpakking

 • 3M ID 7100261814
 • UPC 04046719732340

Heeft een draagvermogen tot 7 kg, 1 kg/20 cm

Onzichtbare bevestiging - Het vrijwel doorzichtige ontwerp zorgt ervoor dat uw decor alle aandacht krijgt

100% lijm, 3M™ geavanceerde technologie

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Heeft een draagvermogen tot 7 kg, 1 kg/20 cm
 • Onzichtbare bevestiging - Het vrijwel doorzichtige ontwerp zorgt ervoor dat uw decor alle aandacht krijgt
 • 100% lijm, 3M™ geavanceerde technologie
 • UV-bestendig en bestand tegen temperaturen van 0 °C tot 40 °C
 • Ontworpen voor: glas, tegels, acrylaat en metaal
 • Bestemd voor binnengebruik - Voor een sterke, permanente hechting bij contact
 • Geen gereedschap nodig
 • Aanbrenginstructies 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C

Scotch-Fix™ Transparant montagetape met 3M™ geavanceerde technologie. Met een draagvermogen tot 7 kg is deze onzichtbare tape geschikt voor binnengebruik en is ideaal voor gebruik op glas, tegels, acrylaat en metaal.

Voor items die een onzichtbare oplossing voor de bevestiging nodig hebben, gebruikt u de hechtkracht van Scotch-Fix™ Transparant dubbelzijdig montagetape. Vrijwel doorzichtig is deze dubbelzijdige permanente tape perfect geschikt voor het bevestigen van glas, tegels en kunstwerken. De superieure en krachtige hechting heeft een draagvermogen tot 7 kg, dankzij de 3M™ geavanceerde technologie. Ongeacht of u nu acrylaat houders voor cosmetica wilt bevestigen of een doorzichtig fotolijstje, u kunt het betrouwbaar bevestigen met Scotch-Fix™ Transparant dubbelzijdig montagetape. Aanbrenginstructies: 1. Reinig het oppervlak met alcohol en laat drogen. 2. Bevestig tape zoals afgebeeld. 3. Druk het onderwerp stevig aan gedurende 60 seconden. WAARSCHUWING: Gebruik niet in gebieden waar letsel kan optreden als gemonteerd object valt. Dit product heeft een permanente kleefkracht en kan bij verwijdering schade veroorzaken. Niet te gebruiken op behang of kwetsbare oppervlakken. Zorg ervoor dat het oppervlak vlak en glad is, en in staat om gemonteerd object te dragen. Het gehele tape-oppervlak moet volledig hechten aan beide kanten. Verwerkingstemperatuur 10 °C - 37 °C.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor reparatie of bevestiging van bijv. transparante decoratieve voorwerpen op glazen ramen of acrylaat

Specificaties