1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tandheelkunde en orthodontie
 4. Afdrukmaterialen en -apparatuur
 5. Afdrukmaterialen
 6. 3M™ Impregum™ Penta™ L DuoSoft™ Polyether Impression Material, Refill, 31745

3M™ Impregum™ Penta™ L DuoSoft™ Polyether Impression Material, Refill, 31745

 • 3M ID 7100196189
 • UPC 04054596644816

De unieke vochttolerantie zorgt voor een uitstekende nauwkeurigheid en luchtbelvrije afdrukken, zelfs in vochtige omgevingen

Door de constante vloeibaarheid gedurende de volledige werktijd is het geschikt voor grote en complexe indicaties

De 'snap-set' eigenschap minimaliseert het risico op vervorming van de afdruk voor nauwkeurig passende restauraties

Bekijk meer details
Insteltype Standaard uitharding, Snelle uitharding
Type afdruk Definitief
Viscositeit Heavy
Doseersysteem Pentamix™ Mengapparaat, Garant™-dispenser
Materiaal Polyether

Details

Hoogtepunten
 • De unieke vochttolerantie zorgt voor een uitstekende nauwkeurigheid en luchtbelvrije afdrukken, zelfs in vochtige omgevingen
 • Door de constante vloeibaarheid gedurende de volledige werktijd is het geschikt voor grote en complexe indicaties
 • De 'snap-set' eigenschap minimaliseert het risico op vervorming van de afdruk voor nauwkeurig passende restauraties
 • De stugheid van het materiaal na uitharding zorgt ervoor dat de implantaatcopings nauwkeurig worden overgebracht
 • Verkrijgbaar in diverse viscositeiten, uithardingstijden en doseersystemen voor monofase en 1-staps afdruktechnieken met heavy of light body afdrukmateriaal
 • Houd vocht onder controle tijdens iedere stap en zorgt voor een milde, gingivale retractie en nauwkeurigere afdrukken met 3M™ Astringent Retraction Paste

3M™ Impregum™ Polyether Afdrukmateriaal is gemaakt om u de controle te geven over uitdagende casussen en is verkrijgbaar in het doseersysteem en de viscositeit van uw voorkeur. Het werkt goed in een vochtige omgeving en is ideaal om te gebruiken voor complexe indicaties. Door voldoende verwerkingstijd, uitstekende vloeibaarheid en hydrofiliteit bereikt u nauwkeurige, tandheelkundige resultaten vanaf de eerste afdruk.

Nauwkeurigheid van wereldformaat.

3M™ Impregum™ Polyether Afdrukmateriaal

Nauwkeurigheid van wereldformaat.

3M™ Impregum™ Polyether Afdrukmateriaal behoudt een uitstekende vloeibaarheid gedurende de gehele verwerkingstijd. Hierdoor heeft u voldoende verwerkingstijd met minder kans op fouten, voor uitzonderlijk nauwkeurige afdrukken zonder vervormingen. Het materiaal biedt een perfecte adaptatie bij meervoudige restauraties, terwijl de stugheid de copings op hun plaats houdt en nauwkeurige plaatsing van het implantaat mogelijk maakt. Dankzij de nauwkeurige afdrukken die u maakt met 3M™ Impregum™ Polyether Afdrukmateriaal, zijn er minder aanpassingen en nieuwe afdrukken nodig. Zo behaalt u uitstekende resultaten, terwijl u tijd en geld bespaart.

 • Tijdpictogram - Neem alle tijd die u nodig hebt.
  Neem alle tijd die u nodig heeft.

  Vind de juiste balans tussen verwerkingstijd en uithardingstijd voor controle over uw procedure. Met 3M-afdrukmaterialen voorkomt u een stressvolle race tegen de klok.

 • Aanwijspictogram - Compromisloze precisie.
  Nauwkeurig zonder compromis.

  Door de uitstekende eigenschappen van onze afdrukmaterialen, legt u alle details vast en behaalt u verbluffend nauwkeurige afdrukresultaten.

 • Waterdruppelpictogram - Hydrofiel voor een nauwkeurig resultaat.
  Hydrofiel voor een nauwkeurig resultaat.

  Onze vochttolerante materialen verdringen bloed en speeksel al direct bij het eerste contact met het weefsel, wat resulteert in een uitstekende, gedetailleerde en luchtbelvrije reproductie.

 • Afdruklepelpictogram - Een volledig scala aan oplossingen.
  Een volledig scala aan oplossingen.

  Vind alles wat u nodig heeft voor afdrukken, zoals mengapparaten, applicatiespuiten, afdruklepels en meer. 3M heeft een volledig portfolio aan materialen, waarmee u elke casus kunt aanpakken.

Dit polyether afdrukmateriaal is geschikt voor monofase en 1-staps afdruktechnieken met heavy of light body afdrukmateriaal en is verkrijgbaar in het door u gewenste doseersysteem. U kunt ook kiezen uit diverse heavy, regular of light body materialen met standaard of snelle uithardingstijden. Gebruik lepelmaterialen in combinatie met het 3M™ Pentamix™ Automatisch Mengapparaat voor een luchtbelvrije mix. Washmaterialen brengt u zeer nauwkeurig en met weinig verspilling aan, in combinatie met de 3M™ Garant™ Mengtips (paars).

 • Clinical Case - implant in impression

  Let op de ongelooflijke detailreproductie en stugheid van 3M™ Impregum™ Afdrukmateriaal na uitharding in deze klinische casus klinische casus van een restauratievervanging op een implantaat.

Voorgestelde toepassingen
 • Complexe casussen
 • Implantaatafdrukken en grote restauraties
 • Afdrukken voor kroon- en brugwerk
 • Functionele afdrukken
 • Fixatieafdrukken
 • Afdrukken voor volledige of gedeeltelijke gebitsprotheses
 • Afdrukken voor inlays en onlays

Specificaties