1. België
  2. Alle 3M producten
  3. Kantoorbenodigdheden
  4. Notitieblokken en notitiedispensers
  5. Post-it® Notes, Neon Geel, 76 mm x 76 mm, 100 Vellen/Blok, 6 Blokken/Verpakking, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it® Notes, Neon Geel, 76 mm x 76 mm, 100 Vellen/Blok, 6 Blokken/Verpakking, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

  • 3M ID 7100180386
  • UPC 03134375221382

De handigste manier om snel een notitie te maken, een berichtje te sturen of een geheugensteuntje achter te laten.

Voeg wat kleur toe aan je berichten en laat de zon voor iemand schijnen

Post-it® Notes zijn gemaakt van papiervezels met PEFC-certificering, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen (PEFC 15-31-0134)

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • De handigste manier om snel een notitie te maken, een berichtje te sturen of een geheugensteuntje achter te laten
  • Voeg wat kleur toe aan je berichten en laat de zon voor iemand schijnen
  • Post-it® Notes zijn gemaakt van papiervezels met PEFC-certificering, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen (PEFC 15-31-0134)
  • Download de gratis Post-it® App om notities direct vast te leggen en op te slaan, zodat je ze snel kunt delen met je team en niet eerst een verslag moet maken

Post-it® Gekleurde Notes laten berichten opvallen. Ze zijn ideaal voor het organiseren van je informatie, geven je berichten een kleuraccent en fleuren je kantoor of huis op. Deze zelfklevende notitieblaadjes zijn er in verschillende kleuren, voor elke stemming en stijl.

Maak een notitie, stuur een berichtje of laat een geheugensteuntje achter met deze kleurrijke Post-it® Notes. Deze Post-it® Notes zijn ideaal voor jou en je vrienden of collega's om belangrijke informatie te helpen onthouden. zelfklevende notitieblaadjes zijn een duidelijke, eenvoudige en effectieve manier om alles netjes en georganiseerd te houden en je werk goed te laten verlopen. Post-it® Notes zijn gemaakt van papiervezels met PEFC-certificering, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen.

Specificaties