1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Films en platen
 4. Reflecterende transferfolies
 5. 3M™ Scotchlite™ materiaal reflecterend 5535, 70 mm x 200 m

3M™ Scotchlite™ materiaal reflecterend 5535, 70 mm x 200 m

3M ID 7100139474UPC 000511312757063M Artikelnummer 5535
 • De reflecterende transferfolie zorgt voor een betere zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht
 • Beter draagcomfort door segmentatie
 • Kan worden gebruikt voor brandveilige beschermende kleding conform EN 469.
 • Zeer goed industrieel wasbaar
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Warmteoverdracht
Gecertificeerde prestaties vereist
ANSI 107-2015, CGSB, CSA Z95-2015, NFPA
Kledingtype
Hi-Vis kleding, Niet-gereguleerde werkkleding
Kleur overdag
Zilver
Merk
Scotchlite™
Merken
Scotchlite
Productserie
5535
Reflecterende kleur
Wit
Totale breedte (metrisch)
70 mm
Totale lengte (metrisch)
200 m
Verpakkingseenheid
2 rollen per doos
Details
 • De reflecterende transferfolie zorgt voor een betere zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht
 • Beter draagcomfort door segmentatie
 • Kan worden gebruikt voor brandveilige beschermende kleding conform EN 469.
 • Zeer goed industrieel wasbaar

De 3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde zilver reflecterende transferfolie 5535 met hoge reflectiewaarden voor high-visibility kleding die aan zware slijtage onderhevig is, zoals brandwerende werk- en bedrijfskleding die industrieel worden gewassen en worden gedroogd in een droogtunnel.

De 3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde zilver reflecterende transferfolie 5535 op high-visibility kleding die aan zware slijtage onderhevig is, zoals brandwerende werk- en bedrijfskleding, vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht. Het materiaal licht wit op wanneer er licht op valt, ook wanneer de drager langs de kant van de weg staat. Het bestaat uit blootliggende retroreflecterende glasbolletjes gelijmd op een duurzame polymeerlaag met een coating van een door warmte geactiveerd kleefmiddel. De reflecterende transferfolie van 3M voldoet aan de vereisten van ISO 20471. Het reflecterende materiaal geen gevolgen voor de vlamvertragende eigenschappen van de kleding en voldoet het ruimschoots aan de prestatie-eisen voor beschermende kleding voor brandbestrijding van EN 469. Het overschrijdt ruimschoots de minimale reflectiewaarden die voor het hoogste prestatieniveau vereist zijn, en biedt daarmee een aanzienlijk betere zichtbaarheid. De folie biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor high-visibility kleding en werkkleding die extra duurzaam moet zijn en thuis wordt gewassen. De gesegmenteerde reflecterende transferfolie 5535 kan eenvoudig thuis in de wasmachine worden gewassen op maximaal 60°C (50 wasbeurten conform ISO 20471). Ook wanneer het materiaal industrieel wordt gewassen (15 wasbeurten conform ISO 15797) en wordt gedroogd in een droogtunnel, is het zeer goed bestand tegen veelvuldig wassen en chemische stoffen en is het zeer slijtvast. Daarom is het uitstekend geschikt voor kleding die industrieel wordt gewassen en wordt gedroogd in een droogtunnel of -trommel, zoals huurkleding. De reflecterende transferfolie wordt in een dunne laag aangebracht en wordt aldus permanent aan de kleding gelijmd zonder deze extra te verzwaren. Daardoor biedt het een beter draagcomfort en is het ook geschikt voor kleding met membranen. Een ander voordeel: de segmentatie verbetert het comfort en het ademend vermogen. Bovendien zijn de retroreflecterende eigenschappen van het materiaal niet afhankelijk van het weefsel van de kleding en zorgen ze, ook nat, voor een goede impact. Dat betekent dat een goede zichtbaarheid is gegarandeerd bij vele invalshoeken, ook bij slechte weersomstandigheden Tegelijk geeft de gepatenteerde glasbolletjestechnologie van 3M het materiaal een zeer textiel uiterlijk, waardoor de stof flexibel en licht is en een hoog draagcomfort biedt. Het merk 3M™ Scotchlite™ is bekend om zijn hoge kwaliteit. 3M is een wereldwijd toonaangevende leverancier van reflecterende materialen en biedt uitgebreide expertise en een breed scala aan veiligheidsoplossingen. Daarbij levert dit multi-technologische bedrijf diverse beproefde diensten zoals klantondersteuning bij ontwerpontwikkeling en identificatie van gekwalificeerde partners.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.