1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Films en platen
 4. Reflecterende transferfolies
 5. 3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde reflecterende transferfolie 5637, geel-zilver-geel, 76,2 mm x 100 m

3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde reflecterende transferfolie 5637, geel-zilver-geel, 76,2 mm x 100 m

3M ID 7100091475UPC 000511312721323M Artikelnummer 5637
 • De reflecterende transferfolie vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht, en door de fluorescerende eigenschappen is het materiaal ´s nachts, en in de ochtend- en avondschemering zeer goed zichtbaar.
 • Beter draagcomfort door segmentatie
 • Kan worden gebruikt voor brandveilige beschermende kleding conform EN 469.
 • De reflectiewaarden van de zilver strip voldoen aan de vereisten van ISO 20471 en de reflectiewaarden van de gele strip voldoen aan de vereisten voor zichtbaarheid overdag van ISO 20471.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Warmteoverdracht
Gecertificeerde prestaties vereist
Geen
Kledingtype
Brandweeruitrusting, Niet-gereguleerde werkkleding
Kleur overdag
Zilver
Merk
Scotchlite™
Merken
Scotchlite
Productserie
5637
Reflecterende kleur
Wit
Totale breedte (metrisch)
76,2 mm
Totale lengte (metrisch)
100 m
Verpakkingseenheid
4 rollen per doos
Details
 • De reflecterende transferfolie vergroot de zichtbaarheid van de drager ´s nachts of bij weinig licht, en door de fluorescerende eigenschappen is het materiaal ´s nachts, en in de ochtend- en avondschemering zeer goed zichtbaar.
 • Beter draagcomfort door segmentatie
 • Kan worden gebruikt voor brandveilige beschermende kleding conform EN 469.
 • De reflectiewaarden van de zilver strip voldoen aan de vereisten van ISO 20471 en de reflectiewaarden van de gele strip voldoen aan de vereisten voor zichtbaarheid overdag van ISO 20471.

De 3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde geel-zilver-gele reflecterende transferfolie 5637 met een uitstekend design voor veiligheidskleding, zoals brandweerkleding en brandwerende werkkleding, waarvoor een hoge mate van zichtbaarheid ´s avonds en overdag vereist is.

De 3M™ Scotchlite™ Gesegmenteerde geel-zilver-gele reflecterende transferfolie 5637 is ontwikkeld voor veiligheidskleding, zoals brandweerkleding en brandwerende werkkleding, waarvoor een hoge mate van zichtbaarheid ´s avonds en overdag vereist is. Het retroreflecterende deel van de strip licht wit op wanneer er licht op valt, ook wanneer de drager langs de kant van de weg staat. Het product wordt gekenmerkt door een hoge mate van hittebestendigheid en een uitstekende duurzaamheid tijdens gebruik. De reflectiewaarden van de zilver strip voldoet aan de vereisten van ISO 20471. Bovendien zorgt de gele strip ervoor dat de drager overdag goed opvalt. Samen verbeteren ze de zichtbaarheid van mensen ´s avonds en overdag. De vlamvertragende eigenschappen van de kleding voldoen aan de prestatie-eisen voor beschermende kleding voor brandbestrijding van EN 469. De folie biedt een goede productkwaliteit voor vuur- en brandveilige beschermende kleding die thuis wordt gewassen. De gesegmenteerde reflecterende transferfolie is zeer slijtvast en duurzaam, en kan eenvoudig thuis in de wasmachine worden gewassen op 60°C (30 wasbeurten conform ISO 20471). De reflecterende transferfolie wordt in een dunne laag aangebracht en wordt aldus permanent aan de kleding gelijmd zonder deze extra te verzwaren. Daardoor biedt het een beter draagcomfort en is het ook geschikt voor kleding met membranen. De reflecterende strip is opvallend en zorgt aldus voor een hoge mate van herkenning. De strip is verkrijgbaar in twee breedten. Een ander voordeel: de segmentatie verbetert het comfort en het ademend vermogen. Bovendien zijn de retroreflecterende eigenschappen van het materiaal niet afhankelijk van het weefsel van de kleding en zorgen ze, ook nat, voor een goede impact. Dat betekent dat een goede zichtbaarheid is gegarandeerd bij vele invalshoeken, ook bij slechte weersomstandigheden Dankzij de gepatenteerde glasbolletjestechnologie van 3M heeft het materiaal een zeer textiel uiterlijk, waardoor de stof flexibel en licht is en een hoog draagcomfort biedt. Het merk 3M™ Scotchlite™ is bekend om zijn hoge kwaliteit. 3M is een wereldwijd toonaangevende leverancier van reflecterende materialen en biedt uitgebreide expertise en een breed scala aan veiligheidsoplossingen. Daarbij levert dit multi-technologische bedrijf diverse beproefde diensten zoals klantondersteuning bij ontwerpontwikkeling en identificatie van gekwalificeerde partners.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.