1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Gezondheidszorg
 4. Zwachtels en verbanden
 5. Elastische zwachtels en tapes
 6. Nexcare™ Athletic Wrap, Bruin, 5 cm x 2,3 m, 1/Verpakking

Nexcare™ Athletic Wrap, Bruin, 5 cm x 2,3 m, 1/Verpakking

 • 3M ID 7100142407
 • UPC 04001895944826

Ondersteunt, stabiliseert en beschermt verstuikingen, verzwikkingen, spalken en kompressen

Dun, licht, ademend materiaal

Kleeft op zichzelf voor eenvoudige bevestiging, klemmetjes zijn niet nodig

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Ondersteunt, stabiliseert en beschermt verstuikingen, verzwikkingen, spalken en kompressen
 • Dun, licht, ademend materiaal
 • Kleeft op zichzelf voor eenvoudige bevestiging, klemmetjes zijn niet nodig
 • Kan op de gewenste grootte worden geknipt
 • Eenheden per verpakking: 1

Nexcare™ Athletic Wrap is een dunne, lichte, ademende, elastische steunbandage die ook kan worden gebruikt om spalken en kompressen, verbanden, katheterslangen en koude- of warmte-therapieproducten vast te zetten en deze stevig op hun plaats te houden zonder klemmetjes. De Nexcare Athletic Wrap kan op de gewenste lengte worden afgeknipt.

Nexcare™ Athletic Wrap is gemaakt van dun, zeer licht en elastisch materiaal dat de huid laat ademen en dat ondersteuning biedt. Nexcare Athletic Wrap kan worden gebruikt om ondersteuning en bescherming te bieden bij verrekkingen en verstuikingen. Dit EHBO-rekverband kan ook worden gebruikt om spalken, koud/warm-kompressen, verband en katheterbuizen te bevestigen. Alles blijft netjes op zijn plaats zonder gebruik van hechtpleisters of krammetjes. Nexcare Athletic Wrap kan bovendien naar wens op maat worden geknipt

Specificaties

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

LET OP: Deze producten bevatten latex uit natuurrubber en kunnen mogelijk allergische reacties veroorzaken. Athletic zwachtel is ontworpen om na het aanbrengen op zijn plaats te blijven zitten en niet los te laten, voorkom dan ook belemmering van de bloedsomloop en breng het verband NIET te strak aan. Kinderen hebben een verhoogde kans op belemmering van de bloedsomloop. Het is bij elk letsel van belang om het betreffende gebied regelmatig te controleren (in ieder geval elke dag). Verwijder het rekverband onmiddellijk en neem contact om met een zorgverlener als er tekenen zijn van zwellingen, verkleuringen, pijn, gevoelloosheid, tintelingen of andere lichamelijke ervaringen.