1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Films en platen
 4. Raamfolies
 5. Folies voor lichtcontrole
 6. 3M™ Sun Control Window Film - Neutral Series - N 35, 1,524m x 30,48m

3M™ Sun Control Window Film - Neutral Series - N 35, 1,524m x 30,48m

 • 3M-productnummer N 35
 • 3M ID 7100136775
 • UPC 00051115569425

Biedt bescherming tegen hitte en zorgt voor energiebesparing en meer comfort

Blokkeert en beperkt schadelijke uv-straling die verschieten van interieur veroorzaakt

Helpt schittering verminderen en is daardoor aangenamer voor het oog

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 121KB)

Waar kunt u 3M™ raamfolies kopen?


Neem contact op met een erkende 3M™-dealer. Deze bespreekt met u wat uw wensen zijn, plant een bezoek op de locatie, beveelt een of meer producten aan, neemt de maten op en legt uit hoe het aanbrengen in zijn werk gaat.

Onze dealers zijn door 3M erkend. U kunt er dus op vertrouwen dat ze een uitstekende service en installatie leveren, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. Wanneer u raamfolie bij een erkende 3M™-dealer koopt, krijgt u de garantie op de folie en het werk rechtstreeks van 3M, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact op met een dealer en vind de oplossing die u zoekt.

Vragen? Wij zijn er om u te helpen.

Onze erkende 3M™-dealers beantwoorden graag al uw vragen over raamfolie, het aanbrengen ervan en eventuele zorgen die u hebt.

Details

Hoogtepunten
 • Biedt bescherming tegen hitte en zorgt voor energiebesparing en meer comfort
 • Blokkeert en beperkt schadelijke uv-straling die verschieten van interieur veroorzaakt
 • Helpt schittering verminderen en is daardoor aangenamer voor het oog
 • Aantrekkelijke uitstraling – bij uitstek geschikt voor zowel woningen als commerciële gebouwen

3M™ Sun Control Raamfolie, Neutral-serie, is onze reeks warmtewerende raamfolie met een neutrale uitstraling die de oorspronkelijke look van een gebouw behoudt.

Met 3M™ Sun Control Raamfolie, Neutral-serie, vermindert u opwarming en schittering, maar blijft de oorspronkelijke uitstraling van een gebouw behouden. Onze raamfolie is bij uitstek geschikt voor ramen en glazen deuren in woningen en commerciële gebouwen. De folie biedt uitstekende warmtewering voor meer comfort en zorgt voor een lager energieverbruik omdat de airco minder vaak gebruikt hoeft te worden. Deze folies blokkeren en beperken schadelijke uv-straling die verschieten van kleuren veroorzaakt en zorgt daardoor voor een langere levensduur van meubilair. De folie kan achteraf worden aangebracht en is een voordelig alternatief voor het vervangen van ruiten. De neutrale uitstraling helpt de oorspronkelijke look van het gebouw te behouden.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor de binnenramen in commerciële en openbare gebouwen en woningen

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.