1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Compound en poetsmiddel
 4. Polijstpads voor motorkappen
 5. 3M™ Finesse-it™ Wollen polijstvacht, Ø 76 mm

3M™ Finesse-it™ Wollen polijstvacht, Ø 76 mm

3M ID 7000028394UPC 00051144850990
 • Zorgt voor een zacht en glad oppervlak waarop 3M™ Finesse-it™ finishingproducten kunnen worden aangebracht.
 • Sterke, Y-gewicht rug van polyesterkatoen biedt flexibiliteit en ondersteunt efficiëntie bij schuren en finishen met middelhoge tot hoge druk.
 • Voorgewassen, voor het verwijderen van loszittende vezels, waardoor er schoon gwerkt kan worden.
 • Het 3M Hookit™ bevestigingssysteem zorgt voor een stevige hechting en maakt snel wisselen van schijven en pads mogelijk.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Klittenband
Context
AutomotiveAftermarket
Dikte
17,5 mm
Functie-/bevestigingsstijl
Klittenband, polijstpads
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Materiaal
Wol
Productvorm
Opwrijfpad
Sectoren
AOEM, Lakvoorbereiding
Stapelhoogte (metrisch)
17,27 mm
Totale diameter (metrisch)
76,2 mm
Type
Regular
Vormtype
Wol
Details
 • Zorgt voor een zacht en glad oppervlak waarop 3M™ Finesse-it™ finishingproducten kunnen worden aangebracht.
 • Sterke, Y-gewicht rug van polyesterkatoen biedt flexibiliteit en ondersteunt efficiëntie bij schuren en finishen met middelhoge tot hoge druk.
 • Voorgewassen, voor het verwijderen van loszittende vezels, waardoor er schoon gwerkt kan worden.
 • Het 3M Hookit™ bevestigingssysteem zorgt voor een stevige hechting en maakt snel wisselen van schijven en pads mogelijk.
 • Pads kunnen worden gecombineerd met polijstschijven, excentrische gereedschappen en polijstmachines met een variabel toerental om de gewenste finish te krijgen.

We hebben de 3M™ Finesse-it™ Wolvezel Buffing Pads gemaakt met wolvezels die in een rug van polyesterstof werd gebreid, zodat Finesse-it™ Finishing Material of Finesse-it™ Final Finish erop kan worden aangebracht. Onze pads zijn ideaal voor het opwrijven van OEM coatings in de auto-industrie, in de scheepsbouw en in de luchtvaart- en de ruimtevaartindustrie. Deze pads werden getrimd tot op de gespecificeerde hoogte, waardoor ze ideaal geschikt zijn voor compounden en poetsen op moeilijk bereikbare plaatsen.

De lengte van de vezels in de 3M™ Finesse-it™ Knit II polijstpad is zeer nauwkeurig bepaald, waardoor deze bij uitstek geschikt is voor compounding en polijsten op lastig te bereiken plekken. De wolvezels in deze pad zijn in de polyester rug gebreid. Deze polijstpads zijn voorgewassen, om pluizen te voorkomen Ze leveren goede prestaties op onregelmatige oppervlakken en verwijderen schuurkrassen, oxidatie en lakfouten. Wollen polijstpads zijn meestal agressiever en gemakkelijker in het gebruik dan schuimpads. Het snijoppervlak is groter dankzij het enorme aantal vezels. Deze vezels zorgen voor een snellere snijwerking dan bij schuimpads en houden het polijstmiddel vast, voor een gelijkmatige verspreiding over het materiaal terwijl de gebruiker minder kracht hoeft te zetten. De vacht zorgt ervoor dat de pads soepel glijden en zich naar de contouren vormen, waardoor ze eenvoudiger te hanteren zijn dan schuimpads. Vanwege de effectieve snijwerking zijn ze bij uitstek geschikt voor het verwijderen van schuurkrassen, bij voorkeur met roterende polijstgereedschappen. Afhankelijk van het type polijstmiddel, de gebruikte techniek, de samenstelling van de coating en het gebruikte gereedschap, kan na het polijsten met wol nog een vervolgstap met een schuimpad en polijstmiddel noodzakelijk zijn om sluiering en wervelsporen te verwijderen. Deze pads zijn voorzien van het 3M Hookit™ bevestigingssysteem voor het snel aanbrengen en verwijderen van pads en een stevige hechting tijdens het gebruik. Ze kunnen snel en stevig worden bevestigd op roterende of excentrische gereedschappen met een steunpad met klittenband (apart bestellen), zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen gedurende de levensduur van de pad worden hergebruikt. 3M Finesse-it producten zijn specifiek ontworpen compounds en polijstmiddelen voor gebruik op OEM-lakken en reparatielakken. Ze verwijderen schuurkrassen en lakfouten op verschillende geverfde oppervlakken. 3M Finesse-it producten maken een integraal onderdeel uit van ons aanbevolen polijstsysteem voor reparatie van oppervlaktefouten in blanke lak, gelakt hout, composietmaterialen, gelcoats, poedercoating, industriële verf, acryl en glas.

Aanbevolen applicaties

 • Voor het polijsten van OEM-lakken in de automobielindustrie en coatings in maritieme en lucht-/ruimtevaarttoepassingen
Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.