1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Gezondheidszorg
 4. Patiëntbewaking
 5. Defibrillatiepads
 6. 3M™ Red Dot™ Defibrillatie Pads, 2345N, 20 stuks/doos

3M™ Red Dot™ Defibrillatie Pads, 2345N, 20 stuks/doos

 • 3M-productnummer 2345N
 • 3M ID 7000002724
 • UPC 30707387284733

Pads klaar-voor-gebruik zijn snel en handig en besparen tijd in kritische situaties.

Helder oranje pads met vaste gel zijn duidelijk te zien,vereisen geen reinigen en laten geen gladde residus achter wat de CPR (Cardiopulmonary resuscitation) kan verstoren.

Autonoom werkend (Self-contained) om onbedoelde “gel bridging” te voorkomen, wat kan zorgen voor huidtrauma zowel bij de patiënt als bij de operator. Geen gel bridging zorgt ervoor dat de energie wordt afgegeven aan de patiënt.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Pads klaar-voor-gebruik zijn snel en handig en besparen tijd in kritische situaties
 • Helder oranje pads met vaste gel zijn duidelijk te zien,vereisen geen reinigen en laten geen gladde residus achter wat de CPR (Cardiopulmonary resuscitation) kan verstoren
 • Autonoom werkend (Self-contained) om onbedoelde “gel bridging” te voorkomen, wat kan zorgen voor huidtrauma zowel bij de patiënt als bij de operator. Geen gel bridging zorgt ervoor dat de energie wordt afgegeven aan de patiënt

Defib Pads 11.4 cm x 11.4 cm, 10 Paar/doos; 10 dozen/overdoos

Pads met geleidende gel, klaar-voor-gebruik, voor defibrillatie. Autonoom-werkend (Self-contained) om onbedoelde “gel bridging” te voorkomen,wat huidtrauma kan veroorzaken zowel bij de patiënt als bij de operator.

Specificaties