3M Xtract™ stofzak-rugzakconstructie

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Onderdeel van de 3M Xtract™-serie, ontwikkeld voor optimale stofverwijdering. Grondige stofopvang verbetert de prestaties van 3M Xtract-schijven (apart verkrijgbaar)

De stofzak is gecertificeerd voor een optimale werkomgeving

De grote en extra grote maat besparen tijd omdat de zakken minder vaak hoeven te worden vervangen

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
  • Onderdeel van de 3M Xtract™-serie, ontwikkeld voor optimale stofverwijdering. Grondige stofopvang verbetert de prestaties van 3M Xtract-schijven (apart verkrijgbaar)
  • De stofzak is gecertificeerd voor een optimale werkomgeving
  • De grote en extra grote maat besparen tijd omdat de zakken minder vaak hoeven te worden vervangen
  • Kan worden gebruikt met de rugzak voor de 3M™ Clean Sanding-stofzak (apart verkrijgbaar), die de stofzak vasthoudt en beschermt en zorgt voor ultieme draagbaarheid

Door gebruik te maken van onze 3M Xtract™ stofzak haalt u het maximale uit uw 3M Xtract Clean Sanding-schijven, omdat de 3M Xtract Clean Sanding-producten gemaakt zijn om samen te werken als een systeem dat superieure resultaten levert. Til draagbare, lichtgewicht stofbeheersing naar een hoger niveau door de stofzak te gebruiken in combinatie met een krachtige 3M Xtract excentrische schuurmachine met zelfgegenereerde stofafzuiging (schijf en gereedschap worden apart verkocht).

Til stofbeheersing naar een hoger niveau met gereedschap met zelfgegenereerde stofafzuiging. Handige uitgebreide capaciteit 3M Xtract™-stofzakken zijn er in twee maten: De grote zak heeft een inhoud van 0,5 liter en de extra grote zak kan tot 3 liter bevatten. Superefficiënte stofopvang en zakcapaciteit besparen tijd omdat de zakken minder vaak hoeven te worden vervangen. Draagbaarheid zonder slangen Voor gebruik op een ladder, buiten de werkplaats of in andere situaties waarin draagbaarheid essentieel is, kunt u de filterzak combineren met een rugzak voor de 3M™ Clean Sanding-stofzak (apart verkrijgbaar), die de stofzak beschermt en de mobiliteit verbetert. Het voordeel van Clean Sanding 3M Xtract Clean Sanding-oplossingen zuigen tot 99% van het stof af dat tijdens het finishingproces wordt gegenereerd, voor de meeste traditionele schijven met 5 of 6 gaten is dit 55%. Minder stof leidt tot een betere finish en een schonere werkomgeving. Tel daarbij op de hogere productiviteit en de langere levensduur van schijven die niet vollopen en het is duidelijk waarom ons 3M Xtract-systeem de ultieme keuze is voor stofvrij schuren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen