3M™ Koudkrimp aansluitingskit QT II-serie

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Het veelzijdige ontwerp van het geprefabriceerde, koudkrimpafsluitingslichaam uit één stuk maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk bij temperaturen van -20 °C tot +50 °C.

Soldeerloze aardverbinding met constante krachtveren.

Tijdens de installatie is geen warmte of vlam nodig.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 39KB)

Details

Hoogtepunten
  • Het veelzijdige ontwerp van het geprefabriceerde, koudkrimpafsluitingslichaam uit één stuk maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk bij temperaturen van -20 °C tot +50 °C
  • Soldeerloze aardverbinding met constante krachtveren
  • Tijdens de installatie is geen warmte of vlam nodig
  • Geschikt voor een breed scala aan kabeldoorsnedes

3M™ Koudkrimp aansluitingskit QT II-serie voor middenspanningstoepassingen. De siliconen koudkrimpkous zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare aansluiting van middenspanningskabels.

De accessoires voor de 3M™ Koudkrimp QT II-serie zijn ontwikkeld voor gebruik met het unieke koudkrimpsysteem. De producten worden voor-geëxpandeerd geleverd op een verwijderbare kern om ze efficiënt en eenvoudig te kunnen aanbrengen. Een regelaar voor elektrische velden die vooraf in de krimpkous is gemonteerd, zorgt voor een eenvoudige montage. Dankzij de specifieke eigenschappen van de siliconen krimpkous kunt u met deze krimpkous kabels met diverse doorsneden aansluiten. De 3M™ Aansluitingkits voor middenspanningstoepassingen zijn verkrijgbaar met en zonder mechanische connector. De 3M™ Koudkrimpaccessoires voor middenspanningstoepassingen zijn ontwikkeld voor een eenvoudige en betrouwbare aansluiting van middenspanningskabels.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen