3M™ DI-NOC™ Glasfolies

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Breng de folie aan onder glazen oppervlakken, zoals glazen wanden, panelen, tafel- en bureaubladen, schappen, etc.

Verkrijgbaar in mooie en bijzondere DI-NOC-designs zoals een marmer-, steen-, textiel-, houtnerf- en metaal-look.

Het eindresultaat is een eenvoudig te reinigen, duurzaam glazen oppervlak met een mooi, nieuw uiterlijk

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 379KB)

Details

Hoogtepunten
 • Breng de folie aan onder glazen oppervlakken, zoals glazen wanden, panelen, tafel- en bureaubladen, schappen, etc
 • Verkrijgbaar in mooie en bijzondere DI-NOC-designs zoals een marmer-, steen-, textiel-, houtnerf- en metaal-look
 • Het eindresultaat is een eenvoudig te reinigen, duurzaam glazen oppervlak met een mooi, nieuw uiterlijk
 • De glasfolie wordt met water aangebracht, waardoor er geen luchtbelletjes onder de folie ontstaan

3M™ DI-NOC™ Glasfolies zijn lichtgewicht decoratieve films die direct op de achterkant van glazen oppervlakken kunnen worden aangebracht. Dankzij de heldere drukgevoelige lijmlaag aan de voorkant van de folie, kan het DI-NOC-ontwerp door de voorkant van het glas worden gezien. Deze folies kunnen worden gebruikt op verschillende glasoppervlakken, zijn verkrijgbaar in meerdere designs, zorgen voor een niet-doorzichtig uiterlijk en kunnen op maat worden gemaakt.

Open een wereld aan ontwerpmogelijkheden met 3M™ DI-NOC™ Glasfolies. De nieuwe DI-NOC-glasfolies zijn verkrijgbaar in 18 patronen, waaronder hout-, metaal-, textiel- en steen-look. Zij zorgen voor een upgrade van het interieur en creëren een heldere, aantrekkelijke omgeving op locaties waar glas een belangrijke rol speelt. Dankzij de transparante lijmlaag is het foliedesign door de voorkant van een glazen oppervlak zichtbaar en kan elke ruimte eenvoudig worden gerestyled. De glasfolie wordt met water aangebracht, waardoor er geen luchtbelletjes onder de folie ontstaan. Dit zorgt voor een eenvoudig, snel en effectief applicatieproces. Kies voor 3M™ DI-NOC™-folie voor het eenvoudig en snel upgraden van ruimtes. De glasfolie kan ter plaatse worden aangebracht, waardoor de arbeids- en materiaalkosten lager zijn dan bij traditionele, natuurlijke materialen. Met DI-NOC™-folie kan snel en efficiënt een nieuwe look en feel worden gecreëerd zonder de kosten van een complete renovatie.

Voorgestelde toepassingen
 • Glazen wanden en panelen, glazen accenten in lobby's, liften en winkelomgevingen, onder glazen tafels, bureaus, etc

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.