1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Compound en poetsmiddel
 4. Fijne compound en poetsmiddel
 5. 3M™ Prep en Blend vloeistof, 0,5 kg PN09308

3M™ Prep en Blend vloeistof, 0,5 kg PN09308

 • 3M ID 7100095763
 • UPC 04054596175037

Gebruik een reinigingsmiddel dat snel kan worden aangebracht

Efficiënte verwijderen van vet, wassen, harsen en siliconen

Voor een uniforme, matte afwerking

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Gebruik een reinigingsmiddel dat snel kan worden aangebracht
 • Efficiënte verwijderen van vet, wassen, harsen en siliconen
 • Voor een uniforme, matte afwerking
 • Aanbevolen voor gebruik met Scotch-Brite™ handpads

Bereid nieuwe en overgespoten laklagen op efficiënte wijze voor met 3M™ Prep en Blend vloeistof. Onze combinatie van een matteer- en reinigingsvloeistof verwijdert vele verschillende verontreinigingen in één keer – vet, was, harsen en siliconen. Wat overblijft is een uniforme, matte afwerking.

Bereid oppervlakken op efficiënte wijze voor door vet, was, harsen en siliconen in één keer te verwijderen met de 3M™ Prep en Blend vloeistof. Bespaar tijd en middelen met onze unieke combinatie van een matteer- en reinigingsvloeistof. Het is een kostenbesparende manier om snel vele verschillende oppervlakteverontreinigingen te verwijderen met slechts één product. Voor het voorbereiden van overgespoten laklagen voor verdere werkzaamheden. Onze vloeistof laat een uniforme, matte afwerking achter die klaar is voor het blenden van een basislak of blanke lak. Aanbevolen voor gebruik met Scotch-Brite™ Ultrafijne (grijze) of Extra fijne (koperkleurige) handpads voor snel aanbrengen en een uniforme, matte afwerking.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Vergelijkbare producten

Formaat verpakking (metrisch) 500 g
Grofte Middelgroot
Merken 3M™
Toepassing Reinigen, Schadeherstel
Type Oppervlak Verf