1. België
  2. Alle 3M producten
  3. Tapes
  4. Plak-, monteer- en transfertapes
  5. Zelfklevende transfertapes
  6. 3M™ Transfer Tape 468MP, Transparant, 1540 mm breed, Variabele Specificaties, 0.13 mm

3M™ Transfer Tape 468MP, Transparant, 1540 mm breed, Variabele Specificaties, 0.13 mm

  • 3M ID 7100104804

Transfertape met 132 µm acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid.

Ideaal voor bevestiging van grafische en naamplaatjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Excellente hoge temperatuurbestendigheid en afschuifsterkte. Uv resistent. Eenvoudig aan te brengen en te stansen.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 3MB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Transfertape met 132 µm acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid
  • Ideaal voor bevestiging van grafische en naamplaatjes. Gemakkelijk te stansen en verwerken
  • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Excellente hoge temperatuurbestendigheid en afschuifsterkte. Uv resistent. Eenvoudig aan te brengen en te stansen
  • Dikkere versie van 467MP

3M™ transfer tape 468MP is een 200MP hoge performance acrylaat lijm meteen papieren liner.

Eenvoudig stansen met 3M™ Transfertape 468MP met acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Onze tape is eenvoudig aan te brengen en heeft een uitstekende afschuifsterkte, hittebestendigheid en chemische bestendigheid. Ideaal voor het aanbrengen van grafische elementen en het bevestigen van naambordjes, en kan gemakkelijk gestanst en verwerkt worden. Dankzij de uitstekende bestendigheid in ruige omgevingen is deze tape onmisbaar voor hechten, verbinden en lamineren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen