Scotch-Brite™ EX3 Ontbraamwiel X3-WL

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Gewikkeld ontwerp (convolute) voor een gebalanceerd, soepel draaiend wiel

Speciaal ontwikkeld voor het bewerken van scherpe randen en metalen bramen

Non-woven webstructuur voor lagere temperaturen en minder impact op warmtegevoelige materialen

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Gewikkeld ontwerp (convolute) voor een gebalanceerd, soepel draaiend wiel
 • Speciaal ontwikkeld voor het bewerken van scherpe randen en metalen bramen
 • Non-woven webstructuur voor lagere temperaturen en minder impact op warmtegevoelige materialen
 • Uniek kunstharssysteem voor minder streepvorming, zodat u minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken en voorbereiden

Het Scotch-Brite™ EX3 afbraamwiel is een hard, duurzaam afbraamwiel met gewikkeld ontwerp (convolute) dat geschikt is voor toepassingen waarbij randbehoud noodzakelijk is. Onze wielen werken het best bij continu gebruik op werkstukken met scherpe randen of metalen bramen.

Gebruik Scotch-Brite™ EX3 afbraamwielen voor het afbramen, blenden, finishen en polijsten van randen op glas, harde of zachte composieten en metalen, zoals hang- en sluitwerk, medische instrumenten, metalen onderdelen, metalen implantaten, sanitair en turbinemotoren. Vanwege de hoge hardheid en dichtheid wordt EX3 niet aanbevolen voor toepassingen waarbij vervormbaarheid en het finishen van vlakke oppervlakken nodig zijn. Deze wielen werken het best bij continu gebruik op werkstukken met scherpe randen of metalen bramen. Ze hebben een non-woven webstructuur die zorgt voor een lagere temperatuur en minder impact op warmtegevoelige materialen. Een uniek kunstharssysteem zorgt voor minder streepvorming, zodat u minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken en voorbereiden. Ze zijn verkrijgbaar met een slijpmiddel op basis van siliciumcarbide of aluminiumoxide. Siliciumcarbide is een zeer scherp synthetisch slijpmiddel dat in het algemeen gebruikt wordt in toepassingen met weinig druk, zoals lakvoorbereiding en finishing. Aluminiumoxide is een hard mineraal in blokstructuur met een krachtige snijwerking en een lange levensduur. Hoewel siliciumcarbide sneller afbreekt dan aluminiumoxide, geeft het een fijnere finish. Scotch-Brite schuurmateriaal bestaat uit unieke oppervlaktebewerkingsproducten met schuurmineralen in een non-woven vezellaag. Door schuurmineralen te combineren met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. Het materiaal heeft een open webstructuur waardoor het koel blijft tijdens gebruik en bestand is tegen vollopen, voor optimale prestaties van het schuurmateriaal en vezels die minder snel verstopt raken.

Voorgestelde toepassingen
 • Voor het afbramen, blenden, finishen en polijsten van randen op glas, harde of zachte composieten en metalen, zoals hang- en sluitwerk, medische instrumenten, metalen onderdelen, metalen implantaten, sanitair en turbinemotoren

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.