1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Filtratie
 4. Filterkaarsen en -media
 5. Vervangende waterfilterpatronen
 6. 3M™ ScaleGard™ Ion Exchange Replacement Filter Cartridge

3M™ ScaleGard™ Ion Exchange Replacement Filter Cartridge

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Het ScaleGard® Pro assortiment van 3M is onderverdeeld in twee categorieën: standaard en H +. Het is in de meeste maten ook verkrijgbaar met de optie voor een vaste bypass of zonder bypass.

Er is dus altijd een geschikt product voor alle soorten apparaten, of die nu een lage of zeer hoge capaciteit hebben

De producten in het assortiment hebben dezelfde kopaansluiting. Dit maakt uitbreiding gemakkelijk en er kunnen ook producten uit een ander assortiment worden gebruikt.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Het ScaleGard® Pro assortiment van 3M is onderverdeeld in twee categorieën: standaard en H +. Het is in de meeste maten ook verkrijgbaar met de optie voor een vaste bypass of zonder bypass
 • Er is dus altijd een geschikt product voor alle soorten apparaten, of die nu een lage of zeer hoge capaciteit hebben
 • De producten in het assortiment hebben dezelfde kopaansluiting. Dit maakt uitbreiding gemakkelijk en er kunnen ook producten uit een ander assortiment worden gebruikt
 • Cartridges kunnen snel en schoon worden verwisseld met het SQC-systeem, zonder dat het water moet worden afgesloten. Het verwisselen hoeft niet door speciaal opgeleid personeel te gebeuren, waardoor u kostbare arbeidstijd bespaart

Ons SGP (Scalegard® Pro) assortiment bevat gebufferde en ongebufferde resinproducten voor het terugdringen van ketelsteen bij een capaciteit van 600 tot 8400 liter. Deze verminderen de vorming van ketelsteen in koffieautomaten en verkoopautomaten voor warme dranken. Doordat essentiële mineralen in het water achterblijven, krijgen de warme dranken een uitstekende smaak.

Ons SGP assortiment beschikt over het SQC-systeem (Sanitary Quick Change) voor het optimaal terugdringen van ketelsteen in uw koffieautomaten of verkoopautomaten. Met uiteenlopende capaciteiten voor tal van apparaten kunt u het gebruik in verhouding tot het aantal kopjes optimaliseren. Ons SGP H+assortiment biedt een oplossing voor corrosie, met een 40 procent hogere capaciteit tegen ketelsteen dan het standaardassortiment.

Voorgestelde toepassingen
 • Beschermt verkoopautomaten, koffieautomaten, stoomovens en warmwaterboilers

Specificaties

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.