3M™ Polyestertape 876

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Werkt in veeleisende omstandigheden, inclusief autoclaafprocessen tot 177 ° C

Eenvoudige en schone verwijdering na verwerking, geen lijmresten

Groene kleur voor gemakkelijke identificatie en positionering

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 169KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Werkt in veeleisende omstandigheden, inclusief autoclaafprocessen tot 177 ° C
  • Eenvoudige en schone verwijdering na verwerking, geen lijmresten
  • Groene kleur voor gemakkelijke identificatie en positionering
  • Rubberlijm kan op veel onderdelen worden gebruikt waar later schilderen of verlijmen nodig is
  • Dikkere versie van de 3M™ Polyester Tape 875

3M™ Polyestertape 876 heeft een dunne polyesterfilm met hoge sterkte die een zekere mate van vervormbaarheid biedt en tegelijkertijd voldoet aan de eisen van een lage dikte. Deze tape werkt onder veeleisende omstandigheden en levert bevredigende prestaties bij korte bakcycli bij 400 ° F (204 ° C), evenals bij autoclaafprocessen op langere termijn tot 350 ° F (177 ° C). Hoge temperatuurbestendigheid en rubberen kleefstof maken het ideaal voor het maskeren van verf, vloeibare of poedercoatingprocessen waarbij een schone verwijdering zonder residu vereist is.

Onze 3M™ Polyester Tape 876 heeft een polyesterfilmrug met een groene lijm op rubberbasis. Het kan worden toegepast bij hoge temperaturen, inclusief tijdelijke fixatie en maskering bij composietverlijming. Wanneer de klus is geklaard, is het verwijderen eenvoudig, en deze tape is schoon te verwijderen na autoclaafprocessen, waarbij tape wordt gebruikt voor het vasthouden van TC-draden, vacuümzakken en gereedschappen. De hittebestendige, siliconenvrije lijm maakt het ook ideaal voor het maskeren van verf in vloeibare of poedercoatingprocessen. Aanbevolen toepassingen - Maskeeronderdelen voor schilderen op hoge temperatuur en poedercoating - Materiaal vasthouden of vacuümzakken afsluiten tijdens autoclaafverwerking - Tijdelijke holding "

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen