1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Afstandhouders voor membraanschakelaars
 5. 3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7995MP, Transparant, 610 mm x 914 mm, 0.13 mm

3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7995MP, Transparant, 610 mm x 914 mm, 0.13 mm

 • 3M ID 7100040301
 • UPC 05900422062189

Enkelzijdige spacer voor membraanschakelaars van 132 µm met 200MP-lijm. Transparante polyesterdrager van 75 µm. Platte liner van kraftpapier nr. 94 met polyestercoating.

De doorzichtige polyesterdrager zorgt voor heldere overlays en keypads, waardoor er geen volledige coating nodig is. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor stansen met bandstaalmessen en slitten. Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers.

Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Enkelzijdige spacer voor membraanschakelaars van 132 µm met 200MP-lijm. Transparante polyesterdrager van 75 µm. Platte liner van kraftpapier nr. 94 met polyestercoating
 • De doorzichtige polyesterdrager zorgt voor heldere overlays en keypads, waardoor er geen volledige coating nodig is. Gemakkelijk te stansen en verwerken. Voor een gladde afwerking van grafische overlays. Voor stansen met bandstaalmessen en slitten. Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers
 • Uitstekende vocht- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hittebestendigheid en afschuifsterkte. Bestand tegen uv-straling. Gemakkelijk aan te brengen. Geen geknoei. Gemakkelijk te stansen. Voor gebruik in selectieve stansprocessen
 • Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van domes of het ontwikkelen van maatwerkspacers

3M™ Membraanschakelaar Spacer Single Coated 7995MP is een 50 μm 200 MP hoogwaardige acrylkleefstof aan één zijde van een 75 μm witte polyester filmdrager op een 175 μm # 94 poly-gecoate kraftpapier liner.

Gebruikt voor het afschermen van draden, het bevestigen van dome sheets en het printen van elektronica. Met dezelfde eigenschappen als 3M™ Spacer voor membraanschakelaars met enkele coating 7993MP, maar met een dikkere witte polyesterdrager.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.