1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Vinyltapes
 5. 3M™ Vinyl Tape 472, Zwart, 50 mm x 33 m, 0.26 mm

3M™ Vinyl Tape 472, Zwart, 50 mm x 33 m, 0.26 mm

 • 3M ID 7000048404
 • UPC 00021200043161

225 µm dikke drager biedt uitstekende oppervlakte bescherming tegen zware schuuractie.

Temperatuursweerstandig tot 107°C.

Aanpasbaarheid en 'dead-stretch' eigenschappen zijn ideaal voor afdekken van vele gebogen en onregelmatige oppervlakken.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • 225 µm dikke drager biedt uitstekende oppervlakte bescherming tegen zware schuuractie
 • Temperatuursweerstandig tot 107°C
 • Aanpasbaarheid en 'dead-stretch' eigenschappen zijn ideaal voor afdekken van vele gebogen en onregelmatige oppervlakken
 • Veelzijdig, zwart gepimenteerd rubber adhesief kleeft goed op een groot aantal oppervlakken

3M™ Vinyl Tape 472 werd ontwikkeld als een dikke en veelzijdige tape, ideaal voor het zware werk in bescherming, schuur resistentie en een aantal andere toepassingen. De tape bastaat uit een dikke zwarte vinyl drager en zwart gekleurde rubber lijmlaag. Deze dikke drager is ideaal voor toepassingen waar bescherming en vervormbaarheid vereist zijn.

3M™ Vinyl Tape 472 is geschikt voor buiten gebruik. Het rubber adhesief kleeft meteen en verbind goedop een groot aantal oppervlakken. De drager is 225 µm dik, duurzaam, en biedt bescherming abrasief zandstralen, met goed kleefkracht voor patches en duurzaamheid voor outdoor toepassingen. Toepassings ideën: Zware bescherming enschuur weerstand, Aan elkaar zetten en patching, Outdoor afschermin, bescherming en markering, Verschillende metalen afscheiding, Electroplating. De tape is zowel vocht resistent als niet corrosief om oppervlakken te beschermen. Zijn flexibele, soepele eigenschappen maakt het geschikt voor het voor een aantal toepassingen. Gelijk afwinden maakt de tape gemakkelijk in gebruik en zijn zwarte kleur maakt het opvallend voor goede zichtbaarheid. Voor de beste resultaten bevelen we aan om de tape aan te brengen op een zuiver droog oppervlak bij een temperatuur tussen 16°C en 27°C. Beschermt staal tegen corrosie. De gepigmenteerde lijm kan op sommige oppervlakken sporen achterlaten. Testen vooraf is aanbevolen om de geschiktheid van de toespassing vast te stellen. Deze 'heavy-duty' tape weerstaat aan de meeste courante solventen, maar gebruik van ketonen, gechlorineerde solventen, esters en paint-strippers moet vermeden worden.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.