1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Tapes
 4. Afstandhouders voor membraanschakelaars
 5. 3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7956WDL, Wit, 610 mm x 914 mm, 0.15 mm

3M™ Dubbelzijdige Spacer Tape 7956WDL, Wit, 610 mm x 914 mm, 0.15 mm

 • 3M ID 7000049163
 • UPC 50048011580154

0,15 mm dubbelzijdige spacer tape met 200MP lijmlagen. 0,11 mm bedrukt, vlakblijvend kraft schutvel op één zijde van de tape.

Ideaal voor het scheiden van het switch-circuit tot activatie. Zeer goed voor (rotatie) stanstoepassingen. Zelfklevend maken van posters.

Excellente vocht en oplosmiddel resistentie. Goede temperatuurbestendigheid. Zeer hoge afschuifsterkte, bestand tegen de continue krachten van de membraan switch. UV resistent, eenvoudig en schoon aan te brengen, goed te snijden en te stansen.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • 0,15 mm dubbelzijdige spacer tape met 200MP lijmlagen. 0,11 mm bedrukt, vlakblijvend kraft schutvel op één zijde van de tape
 • Ideaal voor het scheiden van het switch-circuit tot activatie. Zeer goed voor (rotatie) stanstoepassingen. Zelfklevend maken van posters
 • Excellente vocht en oplosmiddel resistentie. Goede temperatuurbestendigheid. Zeer hoge afschuifsterkte, bestand tegen de continue krachten van de membraan switch. UV resistent, eenvoudig en schoon aan te brengen, goed te snijden en te stansen
 • Voldoet aan de 3M prestatienorm, met vochtstabiliteit en kostenbesparende afbraameigenschappen bij het stansen

3M™ Spacer voor membraanschakelaars 7956WDL is een tape met 3M™ Krachtige acrylaatlijm 200MP van 152 µm op een zilveren polyesterdrager van 58 µm en een bruine liner van 107 µm van kraftpapier nr. 58 met polyestercoating.

Zeer hoge afschuifsterkte, bestand tegen de continue krachten van de membraan switch. Ontwikkeld voor het scheiden van het switch-circuit tot activatie.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.