3M™ Dubbelzijdige Tape 415

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

0,1 mm dikke dubbelzijdige tape met een pet polyester drager en papieren liner

Uitstekende uv-bestendigheid. Goede hechting op veel verschillende ondergronden zoals kunststoffen en metalen. Goede temperatuur- en vochtbestendigheid.

Hoog presterende lassen voor druktoepassingen. Goed op films en folies.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • 0,1 mm dikke dubbelzijdige tape met een pet polyester drager en papieren liner
  • Uitstekende uv-bestendigheid. Goede hechting op veel verschillende ondergronden zoals kunststoffen en metalen. Goede temperatuur- en vochtbestendigheid
  • Hoog presterende lassen voor druktoepassingen. Goed op films en folies
  • Veelzijdige tape met goede hechting op allerlei materialen
  • Goede hechting op verschillende ondergronden, inclusief ondergronden met lage en hoge oppervlakte-energie

3M™ dubbelzijdige tape 415 is een 0,1 mm dubbelzijdige polyester met acrylaat lijm 400 op een papieren liner

Met 3M™ Dubbelzijdige tape 415 hecht u allerlei materialen aan elkaar, zelfs bij hoge temperaturen en luchtvochtigheid. Onze tape met gemiddelde kleefkracht biedt een uitstekende balans tussen initiële hechting en hoog gripvermogen. Hij is ideaal voor allerlei materialen, waaronder ondergronden met een hoge of lage oppervlakte-energie en zelfs metaal. Hecht vergelijkbare en ongelijksoortige materialen, zoals metaal, glas, hout, papier, verf en kunststof. Deze dubbelzijdige tape is voorzien van een drager van PET-polyester en een liner van verdicht kraftpapier. De tape is gemaakt om uitstekend bestand te zijn tegen uv-straling, hoge temperaturen en luchtvochtigheid. Onze tape is uitstekend geschikt voor splicing in druk toepassingen en hecht goed op films en folies.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen