3M™ PPS™ Adapter

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

De adapter verandert een typisch verfspuitpistool in een pistool dat geschikt is voor gebruik met het 3M Paint Preparation System (PPS™).

Met speciaal ontworpen adapters kunnen lakspuiters het PPS™ gebruiken met bijna elk spuitpistool

Roestvrijstalen adapter biedt exceptionele duurzaamheid

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 119KB)

Details

Hoogtepunten
 • De adapter verandert een typisch verfspuitpistool in een pistool dat geschikt is voor gebruik met het 3M Paint Preparation System (PPS™)
 • Met speciaal ontworpen adapters kunnen lakspuiters het PPS™ gebruiken met bijna elk spuitpistool
 • Roestvrijstalen adapter biedt exceptionele duurzaamheid
 • Adapter met schroefdraad kan eenvoudig worden geïnstalleerd

3M™ PPS™ Adapter converteert een verfspuitpistool voor gebruik met het 3M™ Paint Preparation System (PPS™). Met speciaal ontworpen adapters kunnen lakspuiters het PPS™ gebruiken met bijna elk model spuitpistool. Als u deze adapter wilt gebruiken, verwijdert u de bestaande kop van het spuitpistool. Draai vervolgens eenvoudig de juiste PPS™-adapter in het spuitpistool.

De 3M™ PPS™-adapter verandert toonaangevende, commerciële spuitpistolen in pistolen die gebruikmaken van het 3M™ Paint Preparation System (PPS™) en die zo tijd besparen bij de voorbereiding van lakmaterialen: het afmeten, mengen en filteren van lakmaterialen. PPS™ is een alles-in-een, vervangbaar verfsysteem dat zorgt voor schoner werk, dat het verbruik van verf reduceert, dat het gebruik van oplosmiddelen met tot 70% vermindert, en dat de efficiëntie van de operator met 50% verhoogt, met name bij de voorbereiding (mengen, afmeten en filteren) en het reinigen (het reinigen van het lakreservoir en het spuitpistool). Met speciaal ontworpen PPS™-adapters van roestvrijstaal kunnen lakspuiters het PPS™-systeem gebruiken met bijna elk model spuitpistool. Als u de PPS™-adapter wilt gebruiken, verwijdert u de bestaande kop van het spuitpistool. Draai vervolgens eenvoudig de juiste PPS™-adapter in het spuitpistool.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.