3M™ Fast Tack Watergedragen Lijm 1000NF

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Oplosmiddelvrij, ééncomponent welke niet hoeft te worden gemengd, eenvoudig te verwerken.

Stabiele verbinding biedt temperatuurbestendigheid en een lang productleven.

Snel verlijmen met directe handvasteigenschappen. Voorkomt het stagneren van het productieproces.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Details

Hoogtepunten
 • Oplosmiddelvrij, ééncomponent welke niet hoeft te worden gemengd, eenvoudig te verwerken
 • Stabiele verbinding biedt temperatuurbestendigheid en een lang productleven
 • Snel verlijmen met directe handvasteigenschappen. Voorkomt het stagneren van het productieproces
 • Weinig overspray en hoge dekking minimaliseert afval
 • Hecht een breed scala aan ondergronden met een hoge temperatuurbestendigheid

3M™ fast tack watergedragen lijm 1000NF is een unieke, lijm speciaal ontwikkeld voor een snelle, repositioneerbare lijm met een hoge eindsterkte en temeprtuurbestendigheid. Deze lijm is niet brandbaar en polychloropreen-vrij en bevat geen voc's (per epa test methode 24). Dit draagt bij aan een veiligere werkomgeving.

3M™ Fast Tack Watergedragen Lijm 1000NF heeft een snellere hechtingstijd dan de meeste kleefstoffen op waterbasis met één deel, die een behandelingssterkte bereiken van ongeveer één minuut of minder om de productieprocessen in beweging te houden. De hoge vaste-stofbelading biedt een hogere oppervlaktebedekking dan typische oplosmiddelkleefstof, waardoor de werkomgeving wordt verbeterd en de productiviteit wordt verbeterd. Door een kleefmiddel met een vaste-stofgehalte van 48% te formuleren, biedt 3M™ Fast Tack Watergedragen Lijm 1000NF tot drie keer meer dekking dan kleefstoffen op basis van oplosmiddelen, waardoor de voorraad- en verwijderingskosten worden verlaagd en het product minder vaak hoeft te worden vervangen. De neutrale formule biedt een gelijkmatige dekking en droogt helder voor de gewenste esthetische resultaten. Het hecht aan vele soorten flexibel schuim, latexschuimen, stof, polyester fiberfill, canvas, hout, multiplex, spaanplaat en vele kunststof en metalen oppervlakken. Het verbindt deze oppervlakken met zichzelf en met elkaar. Deze speciale lijm is ontwikkeld voor gebruik in sectoren als meubelproductie, houtbewerking, schuimbinding en de productie van speciale voertuigen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.