Scotch® Verpakkingstape 311+

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Hoogwaardige industriële verpakkingstape ontworpen voor lage temperaturen en vochtige omstandigheden

Ideaal voor het sealen, splitsen, recupereren bij veeleisende verpakkingstoepassingen

Goede prestaties over brede temperatuurbereiken

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 87KB)

Details

Hoogtepunten
  • Hoogwaardige industriële verpakkingstape ontworpen voor lage temperaturen en vochtige omstandigheden
  • Ideaal voor het sealen, splitsen, recupereren bij veeleisende verpakkingstoepassingen
  • Goede prestaties over brede temperatuurbereiken
  • Hecht ook aan sterk gerecyclede golfkartonnen dozen
  • Snel en gemakkelijk aan te brengen met de 3M-Matic™ Case Sealers

Scotch® Verpakkingstape 311+ is een hoogwaardige industriële verpakkingstape voor het sealen, lassen, recoupereren en andere veeleisende verpakkingstoepassingen. Levert goede prestaties in vochtige en koude transport- en opslagomgevingen, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.

Scotch® Verpakkingstape 311+ is gemakkelijk in gebruik en behoudt zijn prestaties en uiterlijk voor een goede afdichting in zelfs koude en vochtige omgevingen. Kan worden aangebracht bij vriezer- en koeltemperaturen van -6,6 ° C tot 10 ° C (20 ° F tot 50 ° F). Deze hoogwaardige industriële verpakkingstape is ideaal voor het sluiten van dozen, het lassen en andere veeleisende verpakkingstoepassingen. Dankzij de sterke afdichting kan het worden bevestigd op dozen van zeer gerecycled golfkarton. Breng Scotch® Verpakkingstape 311+ snel en gemakkelijk met de hand aan, met behulp van een dispenser de 3M-Matic ™ Case Sealer. Aanbevolen toepassingen Eten en drinken Elektronica Farmaceutica Scotch® Verpakkingstape 311+ is ontwikkeld om een ​​goede hechting en duurzaamheid te bieden die nodig zijn voor dozen die vaak worden blootgesteld aan transportgevaren en koude temperaturen. De rug past zich gemakkelijk aan randen en op ruwe oppervlakken aan voor een blijvende grip. Met zijn snelle hechting en duurzame achterkant, is deze afdichtingstape gebouwd met de eigenschappen die nodig zijn om hoge prestaties te behouden in zware omgevingen.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M