3M™ Perfect-It™ Foam Compoundpads

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Onze best presterende foam polijstpads

Werkt met 3M™ Hookit™- en Quick Connect-bevestigingssystemen voor eenvoudig wisselen

De constructie van het foam houdt het polijstmiddel vast en voorkomt slingeren voor snellere en schonere resultaten.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Onze best presterende foam polijstpads
 • Werkt met 3M™ Hookit™- en Quick Connect-bevestigingssystemen voor eenvoudig wisselen
 • De constructie van het foam houdt het polijstmiddel vast en voorkomt slingeren voor snellere en schonere resultaten
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
 • Onderdeel van het 3M™ Perfect-It™ kleurgecodeerde lakfinishingssysteem

3M™ Perfect-It™ Foam Compoundpadss zijn 3M's best presterende foam polijstpads voor het verfijnen van schuurkrassen, polijsten op lage snelheid, verwijderen van imperfecties en meer. Het oppervlaktepatroon van foam zorgt voor meer contact met het oppervlak, houdt de compound beter vast en vermindert slingeren. Dubbelzijdige pads werken met 3M™ Quick Connect-adapters op roterende polijstmachines; enkelzijdige pads werken met het Hookit™ systeem voor gemakkelijk wisselen.

Onze 3M™ Perfect-It™ Foam Compoundpadss combineren functies die tijd besparen en resultaten verbeteren, voor de hoogste prestaties bij elke stap tijdens het compounding. Padoppervlaktepatronen zijn ontworpen in het foam om meer compound vast te houden en slingeren te beperken en om meer contact met het oppervlak te bieden voor maximale efficiëntie. Dubbel- en enkelzijdige constructies werken samen met onze Quick Connect- en Hookit™ bevestigingssystemen om tijd te besparen en de levensduur van de pads te verlengen. Kies uit een verscheidenheid aan pads voor specifieke toepassingen, waaronder werken met uitgeharde, harde of medium finish lak, verwijderen van imperfecties en krassen en het verfijnen van P1200 of fijnere schuurkrassen, zelfs in kleine ruimtes. We hebben deze foampads ontwikkeld als onderdeel van ons Perfect-It™ kleurgecodeerde lakfinishingsysteem om gelijke tred te houden met de evoluerende lak- en blanke-laktechnologieën. Foam pads zijn over het algemeen minder agressief en zorgen voor een fijnere afwerking dan wollen pads, ideaal voor de kritieke polijstfasen van het overspuiten van lak. Ze worden gewoonlijk gebruikt bij hogere toerentallen en maken gebruik van een combinatie van snijwerking en warmteontwikkeling om de oppervlaktecoating iets te laten smelten om fijne krasjes en wervelsporen te verwijderen. Onze dubbelzijdige 3M™ Perfect-It™ Foam Compoundpadss hebben een middenplaat voor extra duurzaamheid en werken met onze Quick Connect-polijstadapter. De metalen adapter is voorzien van 5/8 inch-schroefdraad, waardoor gebruikers onze compoundingpads snel kunnen vastzetten en centreren op een groot aantal standaard roterende polijstmachines. Ze kunnen deze net zo snel losmaken, waardoor het verwisselen van pads gemakkelijk en snel gaat en tijd bespaart . Dankzij onze Hookit™ klittenbandfunctie kunnen enkelzijdige 3M™ Perfect-It™ Foam Compoundpadss schoon, gemakkelijk en zeer snel bevestigd, verwijderd en opnieuw bevestigd worden voor maximale bedrijfstijd. Hookit™ pads hebben J-vormige haken van het type dat het meest wordt gebruikt in alledaagse klittenbandtoepassingen. Hookit™ steunschijven grijpen de geborstelde nylon lussen van 3M™ Perfect-It™ Foam Compoundpadss vast en houden ze stevig vast, zelfs bij agressief gebruik. Toch kunnen de pads ook heel snel worden verwijderd, wat tijd bespaart bij meerstaps compoundklussen. 3M™ Perfect-It™ Foam Compoundpadss zijn de best presterende dubbelzijdige en enkelzijdige foam polijstpads die we aanbieden. Ze vormen een integraal onderdeel van ons 3M™ Perfect-it™ lakfinishingssysteem – ontwikkeld voor wanneer de fijnste afwerking wordt vereist voor elk niveau van blanke lak- en lakreparatie. Ons systeem maakt gebruik van een progressieve reeks schuurmiddelen, compound- en polijstpads om afwerkingen te produceren van showroomkwaliteit met diepe kleuren en een rijke glans.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.